Minibüsle Otomobilin Çarpıştığı Kazada Ortalık Böyle Toz Duman Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Minibüsle Otomobilin Çarpıştığı Kazada Ortalık Böyle Toz Duman Oldu
A
a

Afyonkarahisar’Da Minibüs İle Otomobilin Çarpıştığı Ve Bir Kişinin Yaralandığı Trafik Kazası Anbean Güvenlik Kameralarına Yansıdı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da minibüs ile otomobilin çarpıştığı ve bir kişinin yaralandığı trafik kazası anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çarpışmanın etkisi ile savrulan minibüsü tali yola girerek dururken, o esnada etrafın toz duman olması ise yine kameralara yansıdı.
Kaza, Afyonkarahisar- Şuhut karayolu Salar Beldesi kavşağında önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Erkan P. (41) idaresindeki 03 ABF 049 plakalı minibüs Afyonkarahisar istikametinde seyir halindeyken, kavşaktan yola çıkan Hilal F. (40) idaresindeki 03 AAP 713 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil birkaç defa döndükten sonra dururken, kontrolden çıkan minibüs ise tali yola girip yol kenarındaki duvara çarparak durabildi. Kaza esnasında minibüsün tali yola girip savrulduğu anlarda ise ortalığın toz duman olması yine güvenlik kameralarına yansıdı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 122 Acil servis ekipleri yaralanan otomobil sürücüsü Hilal P.’yi, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi