Minareleri de 'örümcek adam' boyuyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Minareleri de 'örümcek adam' boyuyor
A
a

Şehrimizde, ‘Örümcek Adam’ olarak anılan, kadın kuaförlüğünü bırakarak endüstriyel dağcılığa başlayan ve para kazanmak için çoğu kimsenin çıkmaya cesaret edemediği yüksek yapıların camlarını silerek geçimini sağlayan Tamer Uysal, son olarak Fatih Camii’nin minaresini boyarken görüldü.

Sütiş Eskişehir
Birçok kişinin çıkmak istemediği veya çıkmaya cesaret edemediği yüksek yapıların camlarını silerek veya bakım işlerini yaparak geçimini sağlamaya çalışan 47 yaşındaki Tamer Uysal, Fatih Camii’nin bakım çalışmalarında görüldü. Caminin minarelerini boyarken görülen Uysal, 30 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını, ancak dört yıl önce çocukluk hayali olan endüstriyel dağcılığa yönelik sertifikalar alarak bu alanda hizmet vermeye başladığını söyledi. İş gereği sürekli yüksek yerlerde çalıştığını söyleyen Uysal, Amerika’da gördüğü bir gösteriden etkilenerek bu işe başladığını belirterek, yüksek yerlerde çalışmasından dolayı ailesinin yaptığı işe karşı olduğunu söyledi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
remzi 13 Kasım 2017 15:12

ondan daha önce bu işi sallanan iskele yapan ve cami minarelerini boyayan İrfan Tuna iskeleden düşerek hayatını kaybetmişti kendisini rahmetle anıyoruz nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun .

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi