MilyonFest Eskişehir'de Bando Es Es sürprizi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MilyonFest Eskişehir'de Bando Es Es sürprizi
A
a

MİLYONFEST ESKİŞEHİR’DE ŞEBNEM FERAH UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ve çevresinde yaşayan binlerce üniversiteli gencin yoğun katılımıyla devam eden MilyonFest Eskişehir’in ikinci gününde yayınladığı ilk albümü Kadın'dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah heyecanı vardı. Festival alanını hınca hınç dolduran binlerce gencin alkışlarıyla sahneye çıkan sanatçı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşıladı. 20 yılı aşkın kariyeri boyunca her biri hit olmuş unutulmaz şarkılarını Eskişehirli dinleyicilerle ile hep bir ağızdan söyleyen Ferah, geniş ve özel repertuvarıyla dinleyicisine yine unutulmaz anlar yaşattı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

UMUT KUZEY SAHNESİNDE BANDO ES ES SÜRPRİZİ
MilyonFest Eskişehir’in ikinci gününün dikkat çeken bir başka sürprizi Umut Kuzey’in sahnesinde yaşandı. Konserin sonunda bir anda karşılarında Bando Es Es topluluğunu gören seyirciler büyük bir şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu Bando Es Es grubunun Eskişehirspor’un marşlarını çalması büyük bir coşkuya sahne oldu. Umut Kuzey festivaller sadece müzik ve eğlence demek değil gençliğin ne kadar sporsever olduğunu görmüş olduk diye konuştu. 

TÜRK ROCK VE ALTERNATİF MÜZİĞİN EN İYİLERİYLE FESTİVAL DEVAM EDİYOR
MilyonFest Eskişehir’de haftasonu boyunca Athena’dan Selda Bağcan’a; MFÖ’den Hayko Cepkin’e; Zakkum’dan Ceza’ya; Adamlar’dan Cem Adrian’a Türk rock ve alternatif müziğin en iyi isimleri sahne alacak. %100 müzik ve eğlence ile Redbull’un katkılarıyla gerçekleşen MilyonFest Eskişehir;  Kral tv ve Milyon tv medya sponsorluğunda canlı yayınlanıyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi