Milli Piyango'dan son dakika açıklaması: Büyük ikramiye erken açıklanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Milli Piyango'dan son dakika açıklaması: Büyük ikramiye erken açıklanacak
A
a

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi belirleyecek numaralar bu yıl erken belirlenecek. Milli Piyango İdaresi piyango bileti alan herkesin merakla beklediği çekiliş başlamadan önce son dakika açıklaması yaptı

Sütiş Eskişehir
Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi sonuçları piyango bileti alan herkes tarafından merakla bekleniyor. Milli Piyango İdaresi ise bu yıl çekilişler başlamadan önce yaptığı bir son dakika duyurusu ile, 2019 Milli Piyango sonuçlarını belirleyecek çekilişin saat 15:00'te başlayacağını duyurdu.
Bu şekilde 2019 milli piyango büyük ikramiye numaraları ve 2019 yılbaşı milli piyango amorti rakamları da akşam 20:00 - 20:30 sularında belirlenmiş olacak.

2019 Yılbaşı çekilişi sonuçları erken açıklanacak

Milli Piyango İdaresi'nin yaptığı açıklama şu şekilde:
"70 milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 7 milyon TL ve 2 adet amorti numaralarının çekilişleri 20.00 - 20.30 saatleri arasında yapılacaktır. Saat 15.00'den itibaren basın mensuplarımız çekilişimize katılarak görüntü alabilecekler. Yılbaşı özel çekilişimiz bütün çekilişlerimizde olduğu gibi halkımıza açık olarak çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup çekilişimize tüm halkımız davetlidir."

Sayısal satışlar 12:00'de sona erdi

Milli Piyango İdaresi, geçtiğimiz hafta da yaptığı açıklama ile sayısal oyun terminallerinden satılmakta olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekiliş biletlerinin satışının 31 Aralık 2018 Pazartesi (bugün) öğlen saat 12:00'de sona ereceğini duyurmuştu. 

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi