Milli maçta şov yapan taraftarlar bu kez bilet alamadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Milli maçta şov yapan taraftarlar bu kez bilet alamadı!
A
a

A Milli Takım'ın İzlanda ile Eskişehir'de oynayacağı maçın biletlerinin büyük çoğunluğunun siyasi kurumlar ve sponsorlara verilmesi nedeniyle Eskişehir halkı bilet bulamıyor.

Sütiş Eskişehir
Türkiye, Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde İzlanda'yı Eskişehir'de Cuma günü konuk edecek. Eskişehir tribünleri milli maçlarda herkesin beğenisini toplarken, bu kez bilet alamadı. Biletler satışa çıktıktan kısa bir süre sonra sonra tükendi. 

TFF Taraftar Kulübü üyelerine öncelikli olarak satışa çıkan biletlerin kalan kısmı da siyasi kurumlar ve sponsorlara ayrılınca Eskişehir halkı bilet bulamadı. Konu ile alakalı Eskişehirli futbolseverler sosyal medyada tepkilerini ifade ederken, biletlerin İstanbul'daki AVM'lerde promosyon ürün olarak verildiği de iddialar arasında.

Öte yandan bilet bulamayan taraftarlar karaborsaya yöneldi. Milli maç için Eskişehirspor Kulübü'ne çok az bilet gönderildiği ve yönetimin de duruma tepkili olduğu öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Seref ozgur 5 Ekim 2017 21:47

70 milyonluk ulkenin milli maci 35 bin kisilik statta olursa herkesin bilet almasi mumkunmu bileti eskisehirli alacak diye bir kanunmu var

3 0 Cevap Yaz
Adnan INAN 5 Ekim 2017 17:10

Evet maalesef bilet alamadım tff 'nin suçu bu taraftar bulamaz veya yetersiz olursa anlarlar o zaman ama iş işten gecer

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi