Milli arada hazırlık maçı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Milli arada hazırlık maçı
A
a

Liglere verilen Milli arayı değerlendiren Eskişehirspor, altyapıdan oluşan karma takım ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşma hem Es Es’li hem altyapıda forma giyen futbolcular adına verimli geçti.

Sütiş Eskişehir
İlk devre 3 gol
Milli ara nedeniyle maçların oynanmadığı haftayı boş geçirmek istemeyen Eskişehirspor, U-21, U-19 ve U-17 takımlarından oluşan karma ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada lisansı çıkmayan isimler de forma giydi. Maçın ilk devresi 19’uncu dakikada Fıratcan Üzüm, 39 ve 40’ıncı dakikalarda ise Mehmet Feyzi Yıldırım’ın golleriyle 3-0 Es Es’in üstünlüğüyle sonlandı.
 
Üç isimden 90 dakika
Maçın ikinci yarısında Teknik Direktörü Fuat Çapa çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. Erdal Akdarı, İbrahim Sissoko ve Fıratcan Üzüm dışında tüm futbolcular kenara geldi. Altyapı karmasının başında olan Orhan Türkmengil de oyuncu değişikliği yaptı. İkinci devre oyuna giren Talha Erdoğan 68’inci dakikada farkı 4’e yükseltti. Furgan 86’da skoru 5-0’a getirdi. Altyapı karmasında Tolga 90’da farkı 4’e indirince karşılaşma 5-1 bitti.
 
 
İLK 11’LER
Eskişehirspor:
Melih Ağa, Erdal Akdarı, Cemali Sertel, Mevlüt Çelik, Hakan Aslantaş, Kıvanç Karakaş, Kamal Issah, Jesse Sekidika, Ibrahim Sissoko, Mehmet Feyzi Yıldırım, Fıratcan Üzüm
 
Altyapı Karması:
Ebrar Yiğit Aydın, Miran Avcı, Batuhan Kökdere, Muhammed Akbulut, Emre Karaman, Metehan Altunbaş, Alperen Kocabaş, Ahmet Zeki Barlas, Hasan Ulaş Uygur, Emre Başak, Ömer Faruk Güler
Goller: Fıratcan, Mehmet Feyzi (2), Talha, Furgan (Eskişehirspor), Tolga Yakut (Altyapı Karması)
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi