Ahmet Ataç 15 02 2024

Mihalıççık Süper Amatör’de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mihalıççık Süper Amatör’de
A
a

1. Amatör Küme A Grubu’nun şampiyonu Mihalıççıkspor oldu. Zorlu geçen sezonun son maçında Muttalıpspor ile  0-0 berabere kalan Mihalıççıkspor Süper Amatör Küme’ye yükseldi.

Sütiş Eskişehir
Muttalıp’a 3 fark gerekiyordu
Geride kalan 13 haftada 12 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu 37 puan toplayan Mihalıççıkspor, normal sezonun son maçında 34 puanla bir basamak altında bulunan Muttalıpspor ile Üniversite Evleri Sahası’nda karşı karşıya geldi. Mihalıççık ekibine şampiyonluk için beraberlik yeterken Muttalıpspor’un şampiyon olabilmesi  için rakibini 3 farkla yenmesi gerekiyordu.
 
Mutlu sona ulaştı
3 farklı bir galibiyet için karşılaşmaya hızlı başlayan Muttalıpspor, ilk yarıda baskın oynasa da golü bulamadı.  İlk yarının 0-0’lık skorla bitmesinin ardından ikinci yarıda oyunun temposu bir hayli düştü. Dakikalar 65’i gösterirken Muttalıpspor 10 kişi kaldı. Devamında da gol olmayınca maç 0-0 bitti ve Mihalıççıkspor 38 puanla mutlu sona ulaştı.
 
Şampiyonluk sevinci yaşadılar
Maçın ardından Süper Amatör Küme’ye yükselen Mihalıççıkspor’a Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam tarafından kupa ve madalyaları verildi. Mihalıççıkspor şampiyonluğu baklava yiyerek kutladı. Sahaya gelen Mihalıççıkspor Başkanı Hilmi Duman’ı omuzlara alan ekip şampiyonluk sevincini birlikte yaşadılar.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi