Mhp Milletvekili Taytak’Tan Başkan Zeybek’E Ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mhp Milletvekili Taytak’Tan Başkan Zeybek’E Ziyaret
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’İ Makamında Ziyaret Etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Başkan Zeybek, Milletvekili Taytak ile Afyonkarahisar için yapılacak yatırım ve projeler üzerine istişarede bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Gerek Afyonkarahisarımız da gerekse ülkemizde Milliyetçi Hareket Partisiyle olan güç birliğini arttıracağız. Cumhur ittifakı, pazara kadar değil, mezara kadar inşallah devam edecek. İstişareyle Afyonkarahisar’a nasıl daha güzel hizmet yapabilirizin çabasında olacağız. Milletvekilimize ziyaretinden ve hoş sohbetinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ise, Başkan Zeybek’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar’ın kalkınması için el birliği ile çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi