MHP Eskişehir milletvekili adayları açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHP Eskişehir milletvekili adayları açıklandı
A
a

Milliyetçi Hareket Partisinin Eskişehir milletvekili adayları açıklandı. Sıralama şu şekilde gerçekleşti;

Sütiş Eskişehir

MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı. MHP lideri Devlet Bahçeli, 27'nci Dönem milletvekili aday listesinde memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada yer aldı.


Milliyetçi Hareket Partisi, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Buna göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aday listesinde memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada yer aldı.


ANKARA 1.BÖLGE 1. SIRA MEVLÜT KARAKAYA'NIN

Listede, Ankara 1'inci Bölge 1'inci sırada Mevlüt Karakaya, 2'nci sırada Zühal Topçu ve 3'üncü sırada Eyüp Yıldız aaday gösterildi. Ankara 2'nci Bölge 1'inci sıradaki Sadir Durmaz'ı Nevin Taşlıçay ve Abdullah Ağar takip etti. Ankara 3'üncü Bölge 1'inci sırada yer alan Yaşar Yıldırım'ı ise Erkan Haberal ve Fatih Çetinkaya izledi.


YARDIMCILAR İSTANBUL'A YAZILDI

İstanbul'da listenin ilk 3 sıralarında; 1'inci Bölge'de Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter ve Mehmet Bülent Karataş, 2'nci Bölge'de Celal Adan, Cemal Çetin ve Nur Tuğba Aktay, 3'üncü Bölge'de ise Feti Yıldız, İsmail Faruk Aksu ve Arzu Erdem bulunuyor.


HASAN KALYONCU İZMİR'DEN ADAY

İzmir'de ilk 3 sıralarda; 1'inci Bölge'den Hasan Kalyoncu, Selahattin Şahin ve Cihan Aslan, 2'nci Bölge'den ise Tamer Osmanağaoğlu, Abdulkadir Bektaş ve Yalçın Koçyiğit aday gösterildi.
 

13 MİLLETVEKİLİ LİSTEDE YOK

26'ıncı dönemde milletvekilliği yapan 13 isim ise listede yer almadı. MHP'li Oktay Vural ve Mehmet Parsak'ın listede yer almaması dikkat çekti. 

Ayrıca, son kurultayda genel başkan yardımcılığından alınan İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk de listede kendilerine yer bulamadı

Listede yer almayan, İstanbul milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, eski Genel Başkan Yardımcısı Şefkat çetin, İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz Tor ile Sakarya Milletvekili Zihni Açba ise milletvekilliği adaylığı için başvuda bulunmamıştı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 18 Mayıs 2018 17:20

iş adamı, iş adamı.. bunlar ne iş yapıyorlar acaba? koskoca cerrah 3. sıradayken, herhalde çok değerli işler! yaptıklarından birinci sırada.

1 0 Cevap Yaz
malıç

Kadir Beyi bilmiyorm ancak Metin Bey Mihaliccik Sazak Koyunde ailesinden kalan topraklarda ciftcilik ve hayvancilik yapiyor gencliginden beri. Cerrahi bilimlerle kurdugunuz siyasi baglanti algoritmasini cozemedim?

0 0
malıç 18 Mayıs 2018 16:45

Metin Nurullah Sazak geçen seçimde gönüllerde yer etmiş, genç teşkilatı oldukça heyecanlandırmıştı. MHP nin en sağlam kurtlarından birinin arkasındaki genç ve hevesli ekiple bu seçim Eskişehir için sürprizlere gebe.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi