Ahmet Ataç 15 02 2024

MHP’den Eskişehir’de sürpriz aday!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHP’den Eskişehir’de sürpriz aday!
A
a

AK Parti’nin Eskişehir’deki kurucu il başkanı Osman Yüksel, MHP rozeti takarak MHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yüksel MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de bir görüşme yaptı.

Sütiş Eskişehir
MHP İl Başkanı İsmail Candemir ile Ankara’ya giden Yüksel, MHP’den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adayı başvurusunu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

Adayı adayı olarak MHP’ye geçen Yüksel’e MHP rozeti Genel Sekreter İsmet Büyükataman tarafından takıldı. Bahçeli ile görüşen Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu belirtti.

MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Aday Adayımız Sayın Osman Yüksel, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek aday adayı olduklarını ifade ettiler. Sonrasında İl Başkanımızla beraber ziyaretlerini ve MHP Genel Sekreterimiz Bursa Milletvekilli İsmet Büyükataman ve MHP Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yrd. İzzet Ulvi Yönter’e yaptı. Aaday Adayımız Osman Yüksel’e Partimizin rozetini Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman taktı.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 16 Aralık 2018 21:43

seçimlerden sonra hangi parti kapısına kilit vuracak hangi partinin genel başkanı kapının Önüne konacak yaşayıp göreceğiz saygilar

2 2 Cevap Yaz
Esnaf 16 Aralık 2018 17:31

mhp diye bir parti kaldimiki aday olmus bu zat-i sahane.Bildigimiz kadariyle bay bahceli ,partiyi akp nin hizmetine katmisti.kapiyada kilit vurmustu......

3 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi