MHP'den Eskişehir açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHP'den Eskişehir açıklaması
A
a

MHP AraştırmaStrateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “31 Mart seçimlerinde Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi üstüne düşen her şeyi yapmıştır” dedi.

Sütiş Eskişehir
MHP Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, şehrimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Parti İl binasında basın açıklaması yapan Yönter, “Eskişehir için bizim için anlamı çok farklı, çok büyük. Kendimi Eskişehirli gören birisi olarak Eskişehir’in huzurlu olmasını, Eskişehir’in sorunlarından kurtulmasını dileyen, isteyen eğer bir şey düşerse de üstüme bunu yerine getirmek arzusunda olan bir arkadaşınızım. Özellikle vurgulamak isterim ki; 31 Mart seçimlerinde Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi üstüne düşen her şeyi yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi inanarak ve bütün imkanlarıyla Cumhur İttifakı’nın başarısı için Eskişehir’de elini taşın altına koymuştur. İftihar edilecek bir azim göstermiştir” dedi.

VATANDAŞIN TAKDİRİ

​Yönter, “ Gönül isterdi ki Sayın Burhan Sakallı Bey keşke seçilseydi. Kısmet değilmiş. Eskişehirli vatandaşlarımızın takdiri böyleymiş. Çifteler Belediyesi’ni çok şükür kazandık. Bu da bizim için önemli bir gelişmedir. Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi mensupları bir ve bütündür. Dayanışmamız ileri noktadadır. Davamızı daha da iyisine Eskişehir’de ulaştırmak amacıyla bundan sonra da çok çalışacağız. Biz teşkilatımıza güveniyoruz. Eskişehir çok önemli bir şehir. Hem siyasi, hem ticari, hem ekonomik, hem kültürel olarak muharrik bir kent. Bu kente Milliyetçi Hareket Partisi’nin hak ettiği noktaya hızla ulaştığını görmekten de kıvanç duyuyorum. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de selamlarını iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 26 Nisan 2019 18:36

Bir milliyetçi hareket partisi mensubu olarak kesinlikle bu ittifakı desteklemiyorum

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi