MHK Başkanından Eskişehirspor itirafı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHK Başkanından Eskişehirspor itirafı!
A
a

Eskişehirspor'un Keçiörengücü maçında verdiği hatalı karar ile takımın 2 puan kaybetmesine sebep olan hakem Mert Güzenge'nin yönetimi için MHK Başkanı Zekeriya Alp "talihsiz bir hakem yönetimi" ifadesini kullandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Keçiörengücü ile oynadığı maçı yönetim hakem Mert Güzenge 90+4’de Milinkoviç’in gözü önünde düşürüldüğü pozisyonda penaltıyı vermeyerek tepkileri üzerine çekmişti. Hakemin bu kararına isyan eden isyan eden Eskişehirspor eski başkanlarından Aydın Begiter bizzat Merkez Hakem Kurulu başkanı Zekeriya Alp’i aradı. Begiter, Alp’e “Adaletli hakem istiyoruz” dediği öğrenildi.  

HAKEM İSYAN ETTİRMİŞTİ
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Keçiörengücü maçında hakemin penaltı pozisyonuna görmezden gelmesine isyan eden Eskişehirspor eski başkanlarında Aydın Begiter bizzat Merkez Hakem Kurulu başkanı Zekeriya Alp’i aradı.
Ligin ilk maçında evinde Keçiörengücü ile karşılaşan Eskişehirspor maçta tam bir hakem rezaleti yaşamıştı. 90+4’te Marko Milinkoviç hakem Mert Güzenge’nin önünde rakibi tarafından düşürülmesine rağmen hakem Güzenge pozisyonu es geçip yüzde yüz penaltıyı vermeyerek tepkileri üzerine çekti. 

“ADALETLİ HAKEM İSTİYORUZ”
Maçı locasından izleyen Eskişehirspor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Aydın Begiter dün yaptığı açıklama da “Hakemin uzatma dakikalarında yüzde yüz penaltıyı neden vermediğine hala inanamıyorum. Merkez Hakem Kurulu başkanı Zekeriya Alp benim eski öğrencim olur. Kendisini aradım ve talihsiz olayı anlattım. ‘Zaten 6 puanımız silinmiş. Futbolcular canla başla mücadele ediyor. Birde hakem hataları karşımıza çıkıyor’ dedim. ‘Bizi tutan yada aleyhimize ve lehimize düdük çalan hakem değil, adaletli hakem istiyoruz” dedim. Kendisi beni dinledi. İnşallah bir daha böyle talihsiz kararlar Eskişehirspor’umuzun başına gelmez. Çünkü canımız yanıyor” dedi. Alp’ın ise Begiter’e “Maçta talihsiz bir hakem yönetimi olmuş” dediği de öğrenildi. 
Bundan sonraki maçlarda Eskişehirspor’un maçlarında hakemlerin daha dikkatli olmaları bekleniyor. 

Penaltı pozisyonunu görmek için tıklayın:

Eskişehirspor Keçiörengücü verilmeyen penaltının görüntüleri
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi