Mezar taşıma bunu yazsınlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mezar taşıma bunu yazsınlar
A
a

Efsane kalecilerden Eskişehirli Rasim Kara, “Bir gün ölürsem mezar taşıma şunu yazdırın dedim. 20 sene amatör profesyonel kalecilik yaptı. Doya doya bir çim sahada kaleci antrenmanı yapamadan futbolu bıraktı” diye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Osman Cemoğlu, Eskişehirli efsane kaleci Rasim Kara'yı ES TV’de ağırladı.

Rasim Kara “Semt sahalarının bizlerin yetişmesinde çok büyük katkısı oldu. Yeteneğini orada özgürce kullanıyordu. Mahallenin büyüklerini taklit etme imkânı buluyordu. Büyük statlar yapılıyor ama onların yayına 10-15 tane saha yapmaları lazım. Belirli bir seneye kadar üç büyük takımda bir Eskişehirli olurdu. Şimdi Eskişehir’den futbolcu yetişmesine ben asla katılmıyorum ve kabul edemiyorum. Eskişehir genci çok yeteneklidir, imkân verilirse bizi rahat geçebilecek, milli olacaklardır. Altınordu hariç üç büyükler dâhil altyapı tesis sıkıntısı var. Yöneticilerin alt yapıya bakışları iyi değil. Bu nedenle fazla oyuncu yetişmiyor. Belediyelerin birinci amacı A Takımı destekleyip tonlarca para harcamak değil. Belediyelerin birinci amacı o yöredeki gençlerin spor yapmalarına imkân sağlamaktır” diye konuştu.
“Gençlere de mesaj vermiş olalım” diyerek sözlerine başlayan Kara, şöyle konuştu“Amatör, profesyonel 20 sene oynadım. Jübile yaptığımız zaman medyaya ve dostlarımıza yemek verdim. Orada ‘anılarından biraz anlat’ dediler. Anılarım var... Blokhin’e karşı oynadık. Beckenbauer’un penaltısını kurtardık. Bunlar çok önemli değil. Ama bir gün ölürsem mezar taşıma şunu yazdırın dedim. 20 sene amatör profesyonel kalecilik yaptı. Doya doya bir çim sahada kaleci antrenmanı yapamadan futbolu bıraktı. Acı ama gerçek.” Söz alan Adil Eriç de “Saha topraktı, kale önlerini suluyorduk. Yumuşasın, düştüğümüz zaman yumuşak olsun diye” ekledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi