Metin Güler'den Eskişehirspor açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Metin Güler'den Eskişehirspor açıklaması
A
a

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ES TV’de yayınlanan Eskişehir’in Nabzı programına katılan Güler, “İçinde bulunduğumuz süreci yönetmek kolay değil.Almak değil yönetebilmek mesele. Köklü çözümler üretmek lazım” dedi.

Sütiş Eskişehir
ES TV’de konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, “Bunu yok saymak mümkün değil. Futbol camiası da endüstri haline geldi. Planlarınızı da buna göre yapmanız lazım. sadece Eskişehirspor’un sorunu değil aslında bu tüm futbol kulüplerinin yaşadığı kaos var şu an. Biz Eskişehirspor noktasında baktığımız zaman da Eskişehirli aktörler de korkuyor ve ürküyor burada pozisyon alma adına. Topyekûn bir mücadele ile başlamak lazım aslında. Geçen hafta Bolu maçına çıkmadan önce hızlı bir şekilde telefonla kampanya yapıldı mesela. Futbolcular para alamıyor vs. Kent sahip çıktı. 200 bin civarında para toplandı. Bunlar sağlanır her zaman” dedi.

?“İçinde bulunduğumuz süreci yönetmek kolay değil” diyen ETO Başkanı Güler, “Almak değil yönetebilmek mesele. Köklü çözümler üretmek lazım. Burada finans üretmek çok önemli. Finans kaynaklarını yaratacaksanız hem hükümet kanadından hem yerel kaynaklardan bir takım şeyler üretmeniz lazım. Bu da çalışmayla oluyor. Orası kimsenin güdümünde olmamalı. Ben varsam varım olmamalı. Döngüyü sağlamak açısından finans yapısını sağlayabilirsek Eskişehirspor bunun üstesinden gelir. Doğru hedefler, doğru planlama. Kampanyalara her zaman destek olmaya çalıştım. Eskişehirspor’u çok seviyorum” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Namık 30 Aralık 2018 01:42

çene suyuna çorba..

0 1 Cevap Yaz
Davut 30 Aralık 2018 01:26

Ever borç var,zor bir dönem EsEs için.Ama artık söz değil birlik olma zamanı. Birlik olunursa bu sıkıntılar daha kolay çözülür. EsEs siyaset üstü olmalı .aynı taraftarın yaptığı gibi.Her taraftarın ayrı siyasi düşüncesi var ama ortak payda EsEs..........EsEs konu edildiğinde siyaset biter.

1 1 Cevap Yaz
ali 29 Aralık 2018 18:58

evet dediğiniz gibi finans üretmek önemli.......ama sen sadece LAF üretmişsin.onu dedem de üretir.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi