Ahmet Ataç 15 02 2024

Metin Güler: Kararlılıkla devam edeceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Metin Güler: Kararlılıkla devam edeceğiz
A
a

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ertelenen oda ve borsa seçimleri hakkında açıklama yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ertelenen oda ve borsa seçimleri hakkında açıklama yaptı. Metin Güler, açıklamasında şunları belirtti:
"Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın önerisi sonrası Bakanlar Kurulu onayıyla yürürlüğe giren bu kararın hayırlı olmasını diliyorum.
Çalışmalarımızı daha ileri götürmek için, seçim ofisi açılışı ile başlayan ve sahada yoğun bir şekilde devam eden dönem süresince, yönetimde bulunduğumuz dört yılda olduğu gibi, üyelerimizin büyük teveccühü ile karşılaştık. Farklı gruplarda, yüzlerce yol arkadaşımız, fedakarca ve çalışma azmi içerisinde yoğun bir şekilde çalıştı. Yaptığımız çalışmalara ve ürettiğimiz örnek alınan projelere destek veren binlerce üyemiz gönüllü bir şekilde katıldı. İş dünyasının sayılı isimleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de aynı şekilde sahada bizimle oldular. Basın kuruluşlarının değerli muhabirleri ve köşe yazarları görüşlerimizi kamuoyuyla ve üyemizle buluşturmak için sayfalarında bizlere, yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza yer verdiler. 

Çalışmalarımıza aynı kararlılıkta devam edeceğiz
Başta bize teveccüh gösteren üyelerimiz olmak üzere bu dönemde fedakarca ve özveri ile çalışan yol arkadaşlarımıza ve bize gönüllü desteğini veren herkese teşekkürlerimi sunarken, seçim çalışmalarımızın Nisan 2018’e kadar aynı şevk, üyelerimiz için görev yapma arzusu ve heyecanla devam edeceğini belirtmek isterim. Yola çıkarken ana hedefimiz; Üyelerimizin kazancını artırmak, Eskişehir’in gelişmesini planlamak ve herkes için büyüyen bir ekonomi yaratmaktı. Bu hedef doğrultusunda, ben ve yol arkadaşlarım yorulmadan, aynı özveri ve azimle çalışmalarımıza daha da yoğun bir şekilde devam edeceğiz."


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi