Meteoroloji’den Eskişehir’e uyarı! Bu akşama dikkat…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meteoroloji’den Eskişehir’e uyarı! Bu akşama dikkat…
A
a

Meteoroloji Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan uyarıya göre bugün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış ve rüzgar etkili olacak. Eskişehir’de hava sıcaklığının en az 8 derece düşeceği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden alınan bilgilere göre: Eskişehir ve çevresindeki illerin soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor! 

Bu uyarının özellikle 1 Nisan saat 21:00’den 2 Nisan günü akşam saat 21:00’e kadar geçerli olduğu belirtildi.

Yapılan son analiz ve tahminlere göre; Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasının (Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik) 01.04.2018 Pazar günü akşam saatlerinden itibaren Bursa ili batı kesimlerinden başlamak üzere soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi beklenmektedir. Yağışların; Eskişehir, Bursa, Kütahya ile Bilecik illerinin genelinde 02.04.2018 Pazartesi günü akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Rüzgarın; Pazartesi sabah saatlerine kadar güneybatılı (lodos) yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına (40-70 km/sa.) şeklinde esmesi beklenmektedir. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 02.04.2018 Pazartesi günü hissedilir derecede (8-10 oC) azalarak mevsim normalleri civarına ineceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli hava olayları (yağış, rüzgar) ile ani sıcaklık düşüşüne karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Ayrıca, su baskını, ani sel, ulaşımda aksamalar ve ani sıcaklık düşüşü gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlar dikkatli olmaya çağrıldı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi