Meteoroloji'den Eskişehir'e sağanak uyarısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meteoroloji'den Eskişehir'e sağanak uyarısı
A
a

Eskişehir Hava Durumu bugün sıcaklık 27 derece olurken sağanak yağmur geçişleri bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir, Bilecik, Hatay, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Bolu ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının güneydoğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 


Yurtta Hava Durumu

Yurdun yarısı hafta sonunu açık ve sıcak bir havayla karşılarken Türkiye'nin bazı şehirlerinde sağanak yağışlar etkili olacak. Hafta sonu hava durumu nasıl olacak sorusunun cevabı ve Meteoroloji'nin yağış uyarısı yaptığı şehirler haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son tahminlere göre hava durumuna dair son haberler şu şekilde; İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Bilecik, Hatay, Eskişehir, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Bolu ve Bayburt çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
 

YURDUN YARISINI YAĞIŞLAR ETKİLEYECEK

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Bilecik, Hatay, Eskişehir, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Bolu ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara’nın doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Eskişehir: Kısa süreli sağanak yağmurlu 27
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 27 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 28 
İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 29 
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı 29 
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 26 
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 20 
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 20 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi