Metal Yiyecek Kutusundaki Uyuşturucuyu ’Bella’ Buldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Metal Yiyecek Kutusundaki Uyuşturucuyu ’Bella’ Buldu
A
a

Afyonkarahisar’Da Polis Tarafından Gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonunda, Çantanın İçerisine Konulan Metal Yiyecek Kutusundaki Kokain Ve Skunk İsimli Uyuşturucu ‘Bella’ İsimli Narkotik Köpeği Buldu. Operasyon Anı İse Polis Kamerasına Yansıdı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, çantanın içerisine konulan metal yiyecek kutusundaki kokain ve skunk isimli uyuşturucu ‘Bella’ isimli narkotik köpeği buldu. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, öncü ve artçı olarak ilerledikleri tespit edilen 2 otomobili takibe alan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri araçları Kütahya karayolu üzerindeki uygulama noktasında durdurdu. Durdurulan otomobillerde Bella isimli eğitimli narkotik köpeği ile arama yapan ekipler otomobillerden birinin bagajında bulunan çantaya Bella’nın tepki verdiğini fark etti. Çantayı açan ekipler metal yiyecek kutusu içerisine konulan 117 gram kokain ile poşete sarılı 1 kilo 120 gram skunk isimli uyuşturucuyu ele geçirdi.
Operasyon anı ise polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Operasyonun ardından her iki araçta bulunan Betilay B., Emirhan A., Murat Ö., Yusuf B., ve Ş.C. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi