Mesut Hoşcan ve Halil Ünal can derdine düştü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mesut Hoşcan ve Halil Ünal can derdine düştü!
A
a

Eskişehirspor’da Olağanüstü Genel Kurulu öncesi, başkan adayının çıkmaması ve kayyuma kalma ihtimalini düşünen eski iki başkan Mesut Hoşcan ve Halil Ünal'ın, geriye dönük 10 yıllık borçların üzerlerine kalmaması için ortak liste çıkarmak istedikleri iddia ediliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da yarın yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi, iki eski başkanın can derdine düştüğü iddia ediliyor. Kulübün kapanması halinde tüm borçların 10 yıllık geçmiş başkan ve yönetimlerin üzerine kalma ihtimalini düşünmek bile istemeyen iki eski başkan Mesut Hoşcan ve Halil Ünal'ın, ortak liste çıkarmak için yoğun bir çalışma içine girdiği ve ortak bir başkan adayı bulmak için uğraştığı iddiaları şehirde dolaşıyor.

10 YILDA DEV BORÇ

2008 yılında eski Başkan Nebi Hatipoğlu döneminde borçsuz olarak devredilen kulüpte, 6 yıl Halil Ünal, 3 yıl ise Mesut Hoşcan başkanlık yapmış ve kulüp bu süre içinde 198 milyon lira borç bataklığına sokulmuştu. 

SİNAN ÖZEÇOĞLU DİRENEMEDİ

Bu sezon öncesi ise enkazı kaldırmak için göreve gelen Başkan Sinan Özeçoğlu, 4 aylık süre içinde 17 milyon lira yönetimiyle birlikte cebinden para harcamış, FİFA, TFF, Piyasa borçları karşısında destek bulamadığı için görevi bırakma kararı almıştı.

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan ve başkan bulamadığı için kapanma noktasına gelen kulüpte, borçların üzerlerine kalma riskini göze almak istemeyen iki eski başkanın, genel kurula kadar bir yönetim listesi oluşturup, oluşturamayacağı ise merak ediliyor.

ÇOĞUNLUK SAĞLANACAK MI?

Diğer taraftan 22 Kasım Çarşamba günü, yani yarın saat 17.30’da Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurulda, iki eski başkan ağırlıklı delegeler yüzünden, yeterli çoğunluğun sağlanmayacağı ve genel kurulun 29 Kasım’a kalacağı da iddia ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es Es li 10 Eylül 2018 10:34

Halil Ünal ın ipini pazara çıkarın. Küçük Aziz Yıldırım derler kendilerine

0 3 Cevap Yaz
gürcan 2 Aralık 2017 19:03

bence son on yıl incelenmeden bütün yöneticilerin mallarına tedbir konulmalı

0 4 Cevap Yaz
Odunpazarli 22 Kasım 2017 00:54

Halil unalin baskanliktan once ticari durumu ortada.sonrasida..bence takimi katarlilara satin gitsin.

0 5 Cevap Yaz
Hesap sorulmalı 21 Kasım 2017 10:17

Bu iki sözde başkanlık yapmış insanlardan hesap sorulmalı ve bütün borçlar tahsil edilmeli.İkiside işadamı işyerlerine banka hesaplarına el konulmalı.Yoksa Esesimize kimse destek vermiyor,siyasiler sırt çeviriyor diye kızmamalıyız.Çünkü esas suçlu bunlar.Eskişehirin işadamları,belediyeleri,siyasileri ne yapsın?

0 9 Cevap Yaz
eses 21 Kasım 2017 09:45

hesap sorulsun sorumlu kimse kuruşu kuruşuna alınsın böyle oldugu için insanlar başkanlaramı çalışacagız deyip maça bile gitmiyor kulübün itibarı düzeltilsin

0 11 Cevap Yaz
Hakan 21 Kasım 2017 08:26

Tekrar kulübü bu hale getiren eski başkanlara bir sefer daha başkanlık verecek değiliz umarım.Eskişehir taraftarı ve şehrin uyanması ve gözünü açması gerekiyor.

0 10 Cevap Yaz
Ali

Eskişehirı bu hale düşürenler utansın eski yönetim Bu hale getirmısır Eskişehirin sonuna kadar yanındayız butakimi yanniz birakmiyacagiz Buhale getirenler utansın es es taraftarı siyasiler Oy istemeye gelmesinler büyük takumlara yardım ederler vergi borçlarını silerler

0 2
SUCU 21 Kasım 2017 08:21

valla bu iki arkadaş gelirse bizim 200 olan borç olur 400 bırakın takım kayumamı maymunamı nereye gidecekse gitsin

0 13 Cevap Yaz
hakan

o artık zor kimse çıkımazsa biri çıkacak ortada rahat olsunherkes takıam bişey olmaz zaten dibe vurdu vurcağı kadar çıkartsınalr batırdıkları gibi utanmazlar

1 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi