Mesleki eğitimde dev adım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mesleki eğitimde dev adım
A
a

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan 264 başvurunun değerlendirme süreci tamamlanmıştır

Sütiş Eskişehir
Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan 264 başvurunun değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Uygunluk kriterlerini taşıyan başvurular içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus mesleki eğitim programları kapsamında gelecek 7 yıl için akredite edilmiştir.
            İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından önümüzdeki bu süreçte öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik olarak dil eğitim çalışmaları ve uluslararası değişim programları planlandığı şekilde yürütülecektir. Bu akreditasyon programı kapsamında İlimizde yer alan sanayi kuruluşları ve diğer kamu kuruluşları ile birlikte çalışmalar gerçekleştirilecektir. Eskişehir’in havacılık, savunma, demiryolları, makine, tarım, motor, ticaret ve inşaat alanındaki çalışmaları uluslararası kapsamda desteklenecek, Eskişehir mesleki eğitim alanında dünyanın farklı ülkelerinde yer alan uzman firmalarla iş birliğine gidilecektir. Dil eğitimi süreçleri ile öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin dünyanın herhangi bir ülkesinde alacakları her türlü eğitim – öğretim etkinlikleri bu akreditasyon programı çerçevesinde Avrupa Birliği tarafından finanse edilecektir.
            Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, mesleki eğitim alanında ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için kararlılık ve heyecanla çalışmaktadır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi