Meral Akşener'den gündemi sarsan açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meral Akşener'den gündemi sarsan açıklamalar
A
a

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'nın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi GİK üyeleriyle bir araya geldi. Akşener, gündemi sarsan önemli açıklamalarda bulunarak, "İYİ Parti kıskaca alınmıştır. Bir tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir" dedi.

Sütiş Eskişehir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener altılı masanın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi. Akşener partinin ek binasındaki toplantıda, Saadet Partisi ev sahipliğinde altılı masanın cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü dünkü toplantısıyla ilgili GİK üyelerini bilgilendirerek ve değerlendirmelerini aldı. Akşener'in ek binaya gelişinde Başkanlık Divanı üyeleri tarafından alkışlarla karşılandığı görüldü.

Kritik toplantı sonrası konuşan Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

“İYİ PARTİ KISKACA ALINMIŞTIR''

“Her zaman olduğu gibi dimdik duruyoruz” diyen Akşener, ''En sonda söyleyeceklerimi en başta söyleyeyim. İYİ Parti kıskaca alınmıştır. Bir tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir. Ucube zihniyete karşı ayakta durmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi dimdik duruyoruz. Bizim yolumuz dün de aynıydı bugün de aynı. Ceketimi assam aday ederim diyenlerin karşısındayız. Biz bugünlere dayatmaya direnerek geldik. Biz bugünlere alışılmış yenilgilere karşı çıkarak geldik. Dün gerçekleşen toplantıda adayın kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığını dile getirdi” açıklamasında bulundu.

''6'LI MASA NOTER MASASINA DÖNÜŞTÜ''

Akşener, konuşmasında masadaki diğer muhalefet partilerine gönderme yaparak, “6'lı masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıl platformu olmaktan çıkmış, tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür. Üzülerek söylüyorum ki dün itibarıyla 6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir” dedi.


YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI

Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli başkanlarım, siz milletin iradesi ile seçildiniz. Tüm engellere rağmen çok çalıştınız. Milletimizi enkazından altında bile yalnız bırakmadınız.  Kritik kırılmanın eşiğinde millet sizi göreve çağırıyor. Bu vazife reddedilemez, görmezden gelinemez bir vazifedir. Bu çağrının sahibi millettir. Bu karar milletindir. Bu saatten sonra bizlere düşen bir seçim yapmaktır. Ya şanlı mücadelede milyonlarla yürüyeceğiz ya da trajik hikayede figüranlık yapacağız. Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız."
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mühendis bey 3 Mart 2023 18:14

Doğru olanı yaptı

0 0 Cevap Yaz
Eskişehirli 3 Mart 2023 17:49

Ne yazık ki TARİH OLACAKSIN..

0 0 Cevap Yaz
GÜRBÜZ 3 Mart 2023 17:42

kerem akyıl ne oldu senin masaya....

0 0 Cevap Yaz
Ahmet 3 Mart 2023 16:35

sağ partilerin genlerinde var bunlardan memlekete hiç bir zaman hayır gelmedi gelmez

0 0 Cevap Yaz
Sıtkı 3 Mart 2023 16:32

elveda Başbakanlık...

0 0 Cevap Yaz
Osman 3 Mart 2023 16:24

güle güle İYİ parti ..bakalım seçimlerde oyun yüzde 5 i geçecek mi ?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi