Memleket Hasretini Bakın Nasıl Dindirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Memleket Hasretini Bakın Nasıl Dindirdi
A
a

Ankara’Da Görev Yapan Bir Memur Uzun Bir Aradan Sonra İzne Ayrılıp Memleketi Afyonkarahisar’A Gelir Gelmez Yaptığı İlk Şey Sosyal Medyada Adeta İzlenme Rekorları Kırdı. Memurun Şehrin Tabelasını Öpüp, Sarıldığı Anları Görenler Hem Duygulandı Hem De Güldü.

Sütiş Eskişehir
Ankara’da görev yapan bir memurun, uzun bir aradan sonra izne ayrılarak memleketi Afyonkarahisar’a gelir gelmez şehrin tabelasını öpüp sarıldığı anlar, izleyenleri hem duygulandırdı hem güldürdü.
Ankara’da bir kamu kurumunda görev yapan Mejnun Sancak isimli memur, yaklaşık 6 ayın ardından senelik izne ayrılıp memleketi olan Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya köyüne geldi. Ailesi ile birlikte memleketine gelen Sancak, kent girişindeki tabelayı görünce aracını uygun bir yere park edip görenlerin adeta içini ısıtan bir şey yaptı. Aracından inip şehir tabelasını zıplayarak defalarca öpen Sancak, daha sonra tabelayı silerek sarıldı. Sancak’ın eşi ise kocasının memleketi hasretini gidermek için yaptıklarını cep telefonu ile videoya alıp sosyal medya hesabına yükledi. Görüntü kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenip paylaşıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi