Melih Gökçek'in dinozoru da kaldırıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Melih Gökçek'in dinozoru da kaldırıldı
A
a

Melih Gökçek'in istifasının ardından Gökçek döneminde Ankara'da AOÇ Kavşağı'na konulan dinozor maketi bugün kaldırıldı.

Sütiş Eskişehir
Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nın önünde yer alan ve geçtiğimiz günlerde kaldırılan meşhur fıskiyenin ardından Ankara’daki meşhur dinozor maketi de Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Kavşağı’ndan kaldırıldı.

Melih Gökçek döneminde Ankapark’ın tanıtımı için konulan ve Türkiye’nin gündemine gelerek uzun süre tartışma konusu olan ünlü T-Rex dinozor maketi, bu sabah saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bulunduğu yerden söküldü.

Dinozorun depoya kaldırıldığı bildirilirken, 3 metre yüksekliği ve 10 metre uzunluğundaki dinozor maketi Ankapark’ın hemen yanında yer alan Çiftlik Kavşağı’na 2015 yılında monte edilmişti.

Dinozordan önce kavşakta 3.5 metrelik bir robot heykeli yer alıyordu. O dönem robotun yerine eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Twitter üzerinden oylama yaptığı robotlardan 7 numaralı olan ve yine oylama ile ismi ‘Dinocan’ olarak belirlenen 40 metrelik dinozor heykeli konacaktı fakat ‘Dinocan’nın aksamlarının montesi uzun sürdüğü için yerine T-Rex isimli dinozor konulmuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
başkentli 27 Kasım 2017 19:38

zihniyetleri bu kadar...melih başkanın yaptıklarınla uğraşacağına ,sayın başkan sende birşeyler yapta görelim..Ankara halkı bunlara secimde en güzel cevabı verir...

0 2 Cevap Yaz
galip 27 Kasım 2017 16:43

eskişehirdeki heykeller ne zaman kalkacak acaba

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi