Melek Başkan’Dan Zabıta Müdürlüğü Görevlilerine Ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Melek Başkan’Dan Zabıta Müdürlüğü Görevlilerine Ziyaret
A
a

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Zabıta Müdürlüğü’Nde Çalışan Görevlileri Ziyaret Ederek, Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldı

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan görevlileri ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın da bulunduğu ziyarette Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı zabıta memurlarının taleplerini dinleyerek vatandaşların sunduğu istekleri not aldı.
Zabıta görevlilerinin yerel yönetimde belediyenin en önemli birimlerinden olduğunu hatırlatan Başkan V. Subaşı, “Halk sağlığı ve toplum düzenini ön planda tutarak hizmetlerini sürdüren zabıta ekiplerimize, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Vatandaşlarımız ve esnafın talep ve görüşlerini bizlere iletmede en ön planda yer alan zabıta memurlarımızın en iyi koşullarda hizmet vermesi için çalışmalarımız devam ediyor. Zabıta Müdürlüğündeki görevli arkadaşlarımız ile bizlerin en büyük mutluluğu, esnaf ve vatandaşlarımızdan sağladığımız memnuniyet olacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi