Mehmet Şimşek skandal menajer iddiasına el attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Şimşek skandal menajer iddiasına el attı!
A
a

Önceki gün gazetemizde yer alan Onur Arı ve Suat Kaya haberlerinin üzerine Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek harekete geçti. Olayı araştıran Şimşek’in Suat Kaya ve yardımcı antrenörlerle toplantı yaparak hesap sordu. Menajerlik olayı doğru ancak Onur’un performans düşüklüğü nedeniyle forma giymediği belirtildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Onur Arı, Pendikspor karşılaşmasında kadroya alınmamış ve farklı iddialar ortaya atılmıştı. Onur’un Suat Kaya’nın menajeriyle çalışmaya sıcak bakmadığı için kadro alınmadığı haberlerinin ardından Başkan Mehmet Şimşek harekete geçti. Başkanın geçtiğimiz gün Suat Kaya ve yardımcılarıyla bir toplantı yaptığı öğrenildi. Devre arasında Suat Kaya’nın yardımcılarından birisinin Onur Arı’ya böyle bir teklif götürdüğünü Başkan Mehmet Şimşek öğrendi.

Performans düşüklüğü
Başkan Şimşek’in yardımcı teknik adam Nedret Kuru’dan aldığı bilgilere göre, olayın bu sezon Antalya’da yapılan devre arası kampta yaşandığı, Suat Kaya’nın menajerinin istediği üzerine, Onur Arı’nın telefon numarasını menajere verdiğini ve herhangi bir baskı kurmadığını söyledi. Kuru, Onur’un Pendik maçı kadrosuna alınmamasının yaşanan bu olaylarla ilgisinin olmadığını ve tamamen Suat hoca’nın oyuncunun performansına dayalı kararı olduğunu söylediği öğrenildi.

Onur ve Tolga’nın yanında
Nedret Kuru ile görüşen ve olayın ayrıntılarını öğrenen Başkan Mehmet Şimşek, hem Onur Arı, hem de Isparta 32 maçında yardımcı teknik adamla tartışan fakat olay sonrası özür dilemesine rağmen kadroya alınmayan Tolga Yakut konusunda tavır sergileyen teknik kadroyu uyardığı ve her iki oyuncunun ligde kalan maçlarda forma giyebilmeleri için hazır hale getirilmelerini istediği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekici26 10 Nisan 2022 10:37

Antrenörlerin menajerlik işleriyle bağlantılı olması yasak değilmiydi bülent uygun olayı neydi unuttuk mu hayır niye üstü kapatılmaya çalışılıyor?

0 1 Cevap Yaz
Göktan 9 Nisan 2022 17:18

Süper lid deyken bu kadar maaş ligden düşersek nasıl ödenecek diye sorma. Sonra halimiz bu

0 5 Cevap Yaz
Ekici26 8 Nisan 2022 17:50

Tabi tabi bizde bu taeknik kadro yüzünden küme düştük hala savunmaya çalışıyorsunuz yeter ama ya yeter.

0 9 Cevap Yaz
es esli 8 Nisan 2022 17:25

Aydın begiter neredesin

5 7 Cevap Yaz
bu varya bu

cemaziyelevvelini biliriz bu zatın ama yazsak ne fayda.bunun yetiştirmeleri var yediler bitirdiler.....

0 3
Es-es sevdalısı 8 Nisan 2022 16:58

Gelirinden fazla futbolcuya para verme sistemi devam ettikçe, ülkemizde futbol biter. İş adamları kazancından fazlasını çalışanlarına versinde görelim bakalım. Kulüp başkanı olunca paraları dagitmasini biliyorlar!!!!

0 15 Cevap Yaz
Es-es sevdalısı 8 Nisan 2022 16:50

Futbol artık menajerlik sistemine çalışıyor, futbolunda, futbolcuyuda, biz taraftarlarida bitirdi!!!!

0 14 Cevap Yaz
Redkit 8 Nisan 2022 12:26

Sezon sonu geldi Kaçış hikayeleri başladı yine

1 9 Cevap Yaz
Es esli 8 Nisan 2022 11:37

Hep yalan dolan adam söyler mi sana benim menejerle anlaşmadi bende takımdan kestim

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi