Mehmet Özcan ve Furgan Balaban'dan önemli açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Özcan ve Furgan Balaban'dan önemli açıklamalar
A
a

Eskişehirspor’un genç futbolcuları Mehmet Özcan ve Furgan Balaban, son düdük çalana kadar camia olarak mücadele etmeye devam edecekleri mesajını verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da bu sezon sergiledikleri performans ile gelecek adına umut veren genç oyuncular, Mehmet Özcan ve Furgan Balaban, Bengü Türk mikrofonlarına konuştu. Siyah kırmızılı takımın lokomotif oyuncusu haline gelen Mehmet Özcan, yaptığı açıklamada, sezon başında yaşananları dile getirerek, "Eskişehirspor'da sezon başı forma giyebileceğimi düşünmüyordum. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruluyordu. Transfer yasağı açılamayınca bize görev düştü. Önümüze bir fırsat geldi. Ben ve arkadaşlarımda sonuna kadar savaşıp mücadele etmeye çalıştık. Devre arasında transfer yasağı açılınca çok daha güçlü bir takım haline geldik” dedi.

​​Eskişehirspor taraftarlarının verdiği desteğe teşekkür eden ve son düdük çalana kadar yanlarında olacaklarına inandığını söyleyen Mehmet Özcan, “İnşallah önümüzdeki sezon onlara çok daha iyi bir Eskişehirspor izletiriz” dedi. Siyah kırmızılı genç oyuncu Furkan Balaban ise, “Eskişehirli bir futbolcu olarak Eskişehirspor'un için mücadele etmeye devam edeceğim. Forma savaşına her zaman hazırım” dedi.

SON DÜDÜK ÇALANA KADAR

Eskişehirspor taraftarlarına da teşekkür eden ve bu sezon verdikleri mücadelede her zaman yanlarında olduklarını aktaran Özcan, “Taraftarlarımıza bana göstermiş oldukları ilgi için çok teşekkür ederim. İyi ki böyle bir taraftara sahibiz. İç saha, dışı saha onlar için çok fark etmiyor. Son maçın son saniyesine kadar bizi destekleyeceklerine eminim. İnşallah önümüzdeki sezon onlara çok daha iyi bir Eskişehirspor izletiriz" dedi.

FURKAN BALABAN;

Eskişehirspor’da yıldızı parlayan diğer bir oyuncu olan Furkan balaban ise, yaptığı açıklamada, “Sezon başında omuzlarımıza ağır bir yük yüklendi. Sorumluluklarımızın farkındaydık. Transferin açılamaması bizim forma giymemize neden oldu. Hiç kolay olmayan bir maratonda mücadele etmeye çalıştık. Çok genç bir kadro ile maçlara çıktık ve elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık. Takımdan ayrılmayan ve forma giyemeyen ağabeylerimiz bizimle sürekli ilgilendi. Çok güzel maçlar çıkarttık ve ciddi puanlar topladık” dedi.

FORMA İÇİN SAVAŞIRIM

Sergilediği performans ile formayı ak eden bir oyuncu haline gelmesini de değerlendiren Balaban, “11 yıldır altyapısında forma giyen Eskişehirli bir futbolcu olarak, Eskişehirspor'un için mücadele etmeye devam edeceğim. Forma savaşına her zaman hazırım” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi