Mehmet Özcan transferi için ilk kez konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Özcan transferi için ilk kez konuştu
A
a

Eskişehirspor'un genç yeteneği Mehmet Özcan Türkiye gündeminde. Radyospor’da Anadolu Ateşi programının konuğu olan Mehmet şunları söyledi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirsporlu Mehmet Özcan herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu sezon gösterdiği müthiş performansla 7’den 70’e herkesi kendine hayran bırakan, hem Türk hem de birçok yabancı kulüplerin transfer listesinde yer alan Mehmet Özcan açıklamalarda bulundu. Mehmet, “İlgilenenlerin olduğunu biliyorum. İki yıl daha bonservisli oyuncusuyum. Kulübüme para kazandırmadan ayrılmayı asla istemem” dedi.

Eskişehirspor'un genç yeteneği Mehmet Özcan Türkiye gündeminde. Radyospor’da Anadolu Ateşi programının konuğu olan Mehmet şunları söyledi; “Gerçekten zor bir sezonu geride bıraktık. Görev bize düştü biz elimizden gelen mücadeleyi verdik. Devre arasına kadar iyi bir şekilde gittik. 16 puan topladık. Sıkıntılı bir sezondu ama sonunda ligde kalmayı başardık. Eskişehirspor her zaman Süper Lig hedefleyen bir camiadır. Ligde kalmayı bir başarı olarak kabul etmemiz gerekiyor.

"Kulübüme para kazandırmadan"

“Benim duyduğum resmi bir teklif yok. Ancak menajerine veya kulübe gelmiş bir teklif var mı bu konuda bilgim yok. Sadece arayıp nabız yoklayan ve beni takip eden takımların olduğunu biliyorum. Ben Eskişehirspor'un iki yıl daha bonservisli oyuncusuyum. Kulübüme para kazandırmadan ayrılmayı asla istemem. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda da ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya hazırım.”

Hedefim Premier Lig

“Şu an Ümit milli takım seviyesinde forma giyiyorum. İleride A milli takımda forma giymeyi çok istiyorum. Ama öncelikle kendimi Ümit milli takımda ispat etmem gerektiğini de biliyorum. Her futbolcu en üst seviyede forma giymek ister. Futbolunda şüphesiz en üst seviyesi İngiltere Premier Lig. zor bir hedef olduğunun farkındayım. Ama bir gün ben de o ligde forma giymek istiyorum.”



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi