Mehmet Özcan için Fransız kulüpleri devrede

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Özcan için Fransız kulüpleri devrede
A
a

Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Mehmet Özcan’ın menajeri olan Cemal Taşlı açıklamalarda bulundu. Mehmet ile Fransız kulüpleri Saint-Etienne, Lille, Strasbourg’un ilgilendiğini açıklayan Menajer Taşlı bu kulüpler arasında en ciddi ilgilenenin Saint-Etienne kulübünün olduğunu belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirsporlu Mehmet Özcan için Fransız kulüpleri sıraya girdi. Radyospor’da “Anadolu Ateşi” programında konuşan Menajer Taşlı, “Mehmet ile hatırı sayılır çok ciddi kulüpler ilgileniyor. Fransa'nın Saint-Etienne takımı çok ciddi olarak Mehmet Özcan istiyor. Saint-Etienne bu sezon Avrupa Liginde mücadele edecek bir kulüp. Saint-Etienne'in önümüzdeki günlerde kulübe resmi teklif göndereceğini biliyorum. Mehmet'i bu sezon çok sayıda Avrupa Kulübü takip etti. Ben de bu kulüplerin yetkilerini Türkiye'de defalarca kez ağırladım. Bu kulüpler Saint-Etienne, Lille, Strasbourg gibi takımlar” dedi.

Bonservis bedeli hakkında da konuşan Taşlı, “Herhangi bir bonservis bedeli belirlenmediği için bu kulüplere bir fiyat söyleyemedik. Bu kulübün almış olduğu bir karar. Mehmet Özcan'ın da almış olduğu bir karar ve göstermiş olduğu bir duruş var. Kulübüme para kazandırmadan asla ayrılmam diyor. Beni Mehmet Özcan yapan Eskişehirspor'dur diyor. Eğer bir transfer yapılacaksa hem Eskişehirspor, Hem beni alacak takım, hem de ben çok mutlu olmalıyım diyor” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan 31 Mayıs 2019 20:24

zaten yeni başkan olanlardaher klipte olduğu gibi satıştan geleceğe göz dikerler kimsenin para filan verdiği hikaye kimse vermiyor az götürse kar kaliyor yoksa hangisini n parası olmayan bir KLÜBE başkan olacağını dusunuyorsunuzki

3 0 Cevap Yaz
Nurullah Alphan İnan 31 Mayıs 2019 19:12

Bravo mehmet özcan.Yolun açık olsun.Allah yardımcın olsun.Sen eskişehirin gururusun.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi