Mehmet Feyzi Yıldırım'dan samimi açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Feyzi Yıldırım'dan samimi açıklamalar
A
a

Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Feyzi Yıldırım geçtiğimiz sezon devre arası aldığı transfer tekliflerini ve yaşadıklarını anlattı. Başarılı futbolcu “Akhisarspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Taraftarlarımızı güzel bir deplasman galibiyeti ile sevindirmek istiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un önemli isimlerinden Mehmet Feyzi Yıldırım, Radyospor canlı yayınına telefonla bağlanıp Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

Mehmet Feyzi programda özetle şu ifadeleri kullandı;

"Bu vatan için canını feda eden kahraman mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Barış Pınarı Harekatı’nda mücadele eden kahraman askerlerimize selam yolluyorum. Dualarımız onlarla, Allah yardımcıları olsun.

-5 puan ile son sıradayız. Kapatmamız gereken bir puan farkımız var. Eskişehirspor çok güçlü bir camia. Bana göre bunu başarabilecek de bir kadromuz var. Ben en kısa zamanda bu farkı kapatacağımıza inanıyorum. Geçen sezon herkesin küme düşer dediği bir ortamda ligde kaldık. Başaracağımızdan da hiçbir şüphem yok.

Milli takım arasını iyi geçirdik. Akhisarspor maçı bu ligin en zor deplasmanlarından birisi. Süper Lig adayı olarak gösteriliyor olabilirler ama biz de Eskişehirspor’uz. Bizim için rakibimizin kim olduğu çok önemli değil. Sahaya çıkar ve 3 puan için sonuna kadar mücadele ederiz. Kazanmak için gideceğiz. Taraftarlarımızı güzel bir deplasman galibiyeti ile sevindirmek istiyoruz.

Bizler profesyonel futbolcularız. Her sezon oynadığımız oyunun biraz daha üzerine koymak zorundayız. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sezon da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlerleyen günlerde futbolseverlere daha başarılı bir Mehmet Feyzi Yıldırım izletmek için çalışmalarıma devam ediyorum. 

Geçtiğimiz sezonun sonunda transfer teklifleri elbette aldım. Süper Lig ve Avrupa kulüplerinden beni isteyenler oldu. Takım ismi vermem doğru olmaz. Ben Eskişehirspor’a hem gönülden hem de resmi olarak bağlı bir oyuncuyum. Eskişehirspor forması giymekten dolayı onur ve gurur duyuyorum. 

Coşkun Demirbakan çok kaliteli ve tecrübeli bir Teknik Direktör. Daha önce birçok kulüpte görev almış ve başarılı olmuş bir hoca. Bize çok katkısı olduğunu düşünüyoruz. Bu sezon belirlediğimiz hedeflere hocamızında önderliğinde ulaşacağımızı düşünüyorum.

Eskişehirspor bu ülkenin en büyük taraftarı. Her şeylerini Eskişehirspor’a vermeye çalışıyorlar. Anlatmaya kalksam kurduğum cümleler hep yetersiz kalır. İyi ki öyle bir taraftar kitlesine sahibiz. Ben de o tribünlerin içerisinden gelmiş bir insanım. Hala da koyu bir Eskişehirspor taraftarıyım. Bizi desteklemeye devam edeceklerini zaten biliyoruz. Bu zor durumların içerisinden en çok onların desteği ile çıkacağız. "
Kaynak : 222haber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 16 Ekim 2019 21:06

Biz de Eskişehirspor'uz. Oyuncularımız da artık bunun gereğini yapmaları lazım.Kaliteli takım. İçerde dışarda galibiyetler supriz sayılmamalı.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi