MediaMarkt'tan iPhone 8 sürprizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MediaMarkt'tan iPhone 8 sürprizi!
A
a

Teknolojideki tüm yenilikleri tüketicilerle buluşturan elektronik perakendecisi MediaMarkt, 20 Ekim (bu gece) gecesi saat 00.01 itibarıyla tüketicilerine iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’a ilk sahip olma keyfi ile buluşturacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

MediaMarkt, tüketicilerini yeni bir sürprizle buluşturmaya hazırlanıyor. Apple’ın Türkiye’de sabırsızlıkla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 8 ve 8 Plus’a hemen sahip olmak isteyenler için, ürünler mediamarkt.com.tr’de ön sipariş ile ücretsiz kargo avantajıyla satışa sunuluyor.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için gece satışı başlıyor!

MediaMarkt, tüketicilerle ilk kez buluşacak iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için, mağazalarının kapılarını 20 Ekim (bu gece) gecesi saat 00.01 itibarıyla açıyor ve müşterilerini yeni cihazların ilk sahibi olmaya davet ediyor.

Uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleri olmak üzere üç ayrı renk seçeneğiyle gelen iPhone 8 ve 8 Plus, şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

32 GB, 128 GB ve 256 GB gibi farklı hafıza seçenekleriyle raflarda yerini alacak cihazlar, Denizbank’ın sunduğu 48 aya varan vadelerle tüketicileri bekliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi