Master Şefler Selçuklu İlkokulu’Nda Yarıştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Master Şefler Selçuklu İlkokulu’Nda Yarıştı
A
a

Selçuklu İlkokulu’Nda Gastronomi Şehri Olan Afyonkarahisar’Da Kazanılan Bu Unvanı Desteklemek Amacıyla “Master Selçuklu” Yarışması Gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Selçuklu İlkokulu’nda gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’da kazanılan bu unvanı desteklemek amacıyla “Master Selçuklu” yarışması gerçekleştirildi.
Öğrenci başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Selçuklu İlkokulu’nun Müdürü Eralp Ekrem Geçe, gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’da kazanılan bu unvanı desteklemek amacıyla öğrenci velileri arasında yemek yarışması düzenlediklerini söyledi.
Müdür Geçe, “Değerler Hareketi” çerçevesinde düzenledikleri “Master Selçuklu” yarışmasıyla öğrencilere geçmişten gelen kültüre sahip çıkılması ve daha ileriye götürülmesi farkındalığı kazandırmaya çalıştıklarını belirtti.
Öğrenci velileri, yarışmaya gönüllü olarak katılarak jüri üyelerine 37 yemek sunumu yaptı. Yarışma sonucunda Mihrace Tongül musakka yemeğiyle birinci olurken Şükran Günay ağzı açık ile ikinci, Hanife Yıldız Arnavut böreği ile üçüncü oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından Geçe, yarışmaya katılan velilere plaket, madalya ve katılım belgesi verdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi