Marko Milinkovic olayının perde arkası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Marko Milinkovic olayının perde arkası!
A
a

Eskişehirspor Kulübün Başkanı Mustafa Akgören İstanbulspor maçı öncesinde ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Akgören Milinkovic olayının perde arkasını da anlattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: İstanbulspor karşılaşması öncesinde ES TV Spor Müdürü Murat Dağtekin’in sorularını yanıtlayan Akgören, “Şehirde uzun zamandır olmayan birlik beraberlik havasını yakalamayı başardık” dedi. Başkan Akgören şu ifadeleri kullandı, “Şehrin tüm önde gelenlerinin bize çok olumlu bir bakışı var. Eski yöneticilerimiz de bize yardımcı olmaya çalışıyor. Özellikle Halil Ünal ve Aydın Begiter başkanlarımız bize destek olmaya çalışıyor. Eski yöneticilerin de çoğu bu şekilde bize maddi manevi destek oluyor.

Eskişehirspor Kulübün Başkanı Mustafa Akgören, “Eskişehirspor’un iyi bir kadrosu var. Eksi 9 puanı almasaydık ve yönetimsel problemler yaşanmasaydı bu takımın hedefi üst sıralar olurdu. Ama nasip böyleymiş. Yapacak bir şey yok. Biz göreve geleli 3 hafta oldu ve inanılmaz bir mesai harcıyoruz. Eskişehirspor bizim için çok büyük bir sevda. Bu sevdayı üzerimize düşen fedakarlıkları yaparak yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Marko konusunda 3 gün önce durum buydu. 3 günde ne değişti ben de bilmiyorum. Hakkı vardı ve kullandı. Üzdü bizi. Konu farklı yerlere gitmesin diye hemen resmi sitemizden de açıklama yayınladık. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Bir Marko gider ama çok Marko’lar gelir. Altyapımızda çok kaliteli gençler var. Biz Marko’lara bağlı bir kulüp değiliz, Marko’lar bize bağımlı. Altyapıdaki kardeşlerimize güveniyoruz. Olmadı B planına, C planına geçeriz. Biz her şeye hazırlıklıyız.

“Marko bize sarılarak ayrıldı”

Futbolcularımıza sözleşmelerinde yazan bedelleri de ödeyeceğiz. İnşallah üretmiş olduğumuz çözümler ile şehirde oluşan sinerjiyi birleştirip futbolcularımıza ödemeleri yapmaya başlayacağız. Bu bağlamda görüştüğümüz futbolculardan bir tanesi de Marko Milinkoviç’ti. Ayrılmadan 3 gün önce kendisine biz göreve geldikten sonra bir değişimin farkında olup olmadığını sordum. O da bana ‘farkındayım’ cevabını verdi. Bize güven, sözleşmede yazan rakamları veremesek de seni tatmin edecek ödemeler yapacağız dedim. Kendisinden bir hafta 10 gün süre istedim. Sezon sonunda kimsenin alacağı kalmayacak için rahat olsun dedim. Kendisi de bana ‘tamam başkanım, size güveniyorum” dedi ve odada bize sarılarak ayrıldı.Ben dünkü tavrını anlamadım. Neden böyle yaptı anlamadım. Bazı söylemler var. Bizim duyumlarımız var ama emin olmadan da bir şey demek istemiyorum.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Veli 17 Aralık 2019 07:37

Arkadas , takımda marko dan daha yetenekli futbolcular var , bunlar politika .

0 0 Cevap Yaz
EsEs 16 Aralık 2019 22:31

Yönetim bütün oyuncularla oturup konuştu mu..Konuşması gerekir...Milinkoviç şle de görüştük deniyor.Konuşmanız sadece sohbet mi.Bağlayıcı bir görüşme olması gerekmez mı.

1 0 Cevap Yaz
bilek26 16 Aralık 2019 22:12

başkan başkan olduğunda o salondaki konuşmasında düşebiliriz ben hiçbirşey vadetmiyorum deme di mi ne bekliyoruz ki adam söylediğini yapıyor ama tepki çekmemek için futbolcuları suçluyorlar. Daha ilk başta rıza soydaşla listesini birleştirmemesinin amacı neydi kibir mi arkasının sağlam olduğunu sanması mıydı yoksa bunlar değilse ne yapmak için geldi başa tabut çakmaya mı başkan oldu. Kalkmış vır vır anlatıyor 3 gün önce 5 gün sonra hadi git o masalları bebelere anlat o futbolcular 2 yıldır masal dinliyor suçlamaya hakkınız yok verin paralarını geri getirin markoyu ötekileri de tutun alacaklarını verin yoksa ne demeğe başkan oldunuz yok 2 ay süre olsaymışmış sen nerede ne zamanda ne yapmaya başkan olduğunu bilmiyormuydun ne anlatıyon sen ya.

0 0 Cevap Yaz
vatandaş 16 Aralık 2019 14:06

kardeş takım ads! yazıklar olsun ads. ulan zaten erkan zengini aldın, volkan şeni aldın, bir sürü kanat oyuncun var. senin amacın belli arkadaş. elinde o kadar çok stoper varken nasıl semihi aldıysan şimdi de markoyu alıyorsun. amacın anlaşıldı" eses küme düşsün". siz de çıkamayasınız.

1 12 Cevap Yaz
sefa 16 Aralık 2019 13:39

Futbolcu ayartan zihniyete lanet olsun. eğer Marko bu ligden herhangi bir takıma imza atarsa o yönetime de lanet olsun.

3 9 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 16 Aralık 2019 13:24

Sayın başkan AKGÖREN,göreve geldiğiniz günden bu zamana kadar primler dahil olmak üzere 1 milyon liraya yakın bir para harcadınız,seninde söylediğin gibi eski yöneticilerde maddi yardımda bulunmuşlar,benim anlamadığım ise şu, sizin yönetiminiz hiç para koymadı mı ortaya,her biriniz 1 loca almış gibi 100 er bin lira koysanız 2 milyon lira para yapar sizde protokolde maç seyretmenin bedelini en azından bu şekilde ödemiş olurdunuz ama nerde,SAYGILAR

3 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi