Ahmet Ataç 15 02 2024

Zincirin en büyük halkasıydı

Ahmet Deniz Canoruç

7 Ocak 2015 13:05
A
a
Sütiş Eskişehir
Önce Güven yönetiminin 1 buçuk senede yaptığı elle tutulur tek işi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı göreve getirmesiydi. Ancak 5 yılın planlamasında başarı hedefleyen yönetim, bunu Türkiye’de başarabilecek 2-3 teknik adamdan birisini kendi hataları yüzünden tutamadı. Ertuğrul Sağlam, bu yönetimi ayakta tutan zincirin en büyük halkasıydı. O da kopunca artık işleri tamamen zora girdi.
3’üncü sınıf hamurla Ertuğrul Sağlam’dan muazzam bir kek yapılması istendi. Sağlam’ın tek hatası bunun olmayacağını son açıklamasında söylemesiydi. Kent birlikteliğini savunan ve isteyen Ertuğrul Sağlam, büyük bir hayali arzuluyordu. Bunun olmayacağı çok belliydi. Çünkü çalıştığı kurumda birliktelik yoktu ve her hafta yepyeni bir skandallarla Eskişehirspor karışıyordu.
Ertuğrul Sağlam, Antep maçına final diyordu, ancak Başkanı unutuyordu. Başkanı Mesut Hoşcan, ulusal televizyonlarda Erkan Zengin’in pazarlamaya çalışıyordu. Erkan’ı pazarlama naraları atarken Başkan, final maçını geri planda bırakıyordu. Nitekim Gaziantespor maçı öncesi sağlanamayan motivasyonun temel sorunu buydu. Koskoca camianın bir başkanı cumartesi günü televizyonlarda adeta tel tel dökülüyordu.
Camianın birlikteliği zedelenmiştir artık. Rotasyondan sonra başlanılan ayrılıklar, futbolcularla devam etti, Ertuğrul Sağlam’la finale yaklaştı. Bundan daha kötüsü olabilir mi? O kadar geniş bir kulübüz ki sezonun en önemli maçında Erkan’a transferi için izin veriyoruz, Lawal ortalıkta yok, Başkan Aytaç Kara’ya Trabzonspor’un teklif yaptığını televizyonlarda açıklıyor. Ve sonrada bu futbolculardan kazanmalarını bekliyoruz. Geçiniz…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi