YouTube Go Türkiye'ye geliyor

Serkan Açıkgöz yazdı

4 Şubat 2018 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
YouTube'un çevrimdışı video izlemeye imkanı sunan YouTube Go Türkiye'de kullanıma giriyor. Video servisi YouTube'un yeni uygulaması YouTube Go için bekleyiş sona erdi. Yıllardır eksiği olarak görülen 'video indirme' artık resmen geldi. Müjdeyi Google verdi, şirket konuyla ilgili resmi açıklama yaptı. Kullanıcıların YouTube’tan video indirip daha sonra internete bağlı olmadan bu videoları izlemesine imkan veren YouTube GO, Türkiye ile birlikte 130’u aşkın ülkede de kullanıma sunulacak.
 
Whatsapp Web kullananlara müjde
 
Whatsapp Web için uzun zamandır beklenen gelişme nihayet yaşandı. Mesajlaşma yazılımı WhatsApp, 2016'da Windows'a yönelik bir masaüstü uygulaması yayınlamıştı. WhatsApp, bir süredir beta sürümünü test ettiği Windows Store'a yönelik WhatsApp uygulamasını yayınladı. Yeni uygulama Microsoft'un Evrensel Windows Platformu'nu (UWP) kullanmıyor. Uygulama, daha önceki masaüstü uygulamasına benziyor ve Desktop App Converter for Project Centennial ile paketlenmiş gibi görünüyor.
 
Telefon bomba gibi patladı
 
Çin'de babasının telefonunu kullanan bir çocuk, şarjdaki telefonun bir anda patlaması sonucu tek gözünü ve tek parmağını kaybetti. Çin'in Guangxi eyaletinde yaşayan 12 yaşındaki çocuğun, şarj olan telefon elinde patlayınca tek gözü kör oldu, elinin bir parmağı ise koptu. Sağ işaret parmağı kopan Meng Jisu isimli çocuğun tedavi altında olduğu ve durumunun kritik olmadığı açıklandı.
 
Elon Musk'ın alev
silahları yok sattı
 
Elon Musk, sıra dışı bir yöntemle alev silahı satışı yapacağını duyurmuştu. Musk'ın 4 gün önce sosyal medya hesabından duyurduğu ve tanesi 500 dolarl olan alev silahları hızlı bir şekilde bitti ve yok satıyor. Ünlü girişimci Elon Musk, yer altı tünelleri açan şirketi The Boring Company’e fon sağlamak için geçtiğimiz aylarda şapka satışı da yapmıştı. Hatta kendi Twitter profiline şapka satıcısı yazmıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi