Prof.Dr. Alper Çabuk

Yorumsuz

Prof. Dr. Alper Çabuk yazdı

9 Nisan 2018 09:27
A
a
Sütiş Eskişehir
İşler ve kafam yoğun olunca, genellikle yazımın yayınlandığı Pazartesi gününden itibaren bir sonraki hafta Pazartesi günü yazacağım yazımı düşünmeye başlıyorum. Bu hafta gezegenin kaynaklarına ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu ve giderek tükenen doğal kaynaklarımıza bağlı olarak gezegenimizin giderek yaşanmaz hale geldiğini ifade edecektim ve en önemli gündem maddemizin bu olması gerektiğini vurgulayacaktım. 
 
Geçen hafta içinde Perşembe günü gündem değişti birden. Eskişehir’de belki de akademide bugüne kadar yaşanan en acı günü yaşadık. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde bir araştırma görevlisi, mesai arkadaşlarına, meslektaşlarımıza ateş açtı, 4 masum insan hayatını kaybetti. Bu saldırıda hayatını kaybeden meslektaşlarımız Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Serdar Çağlak ve Yasir Armağan. 
4 can gitti. 
Çocuklarımıza eğitim veren öğretmenleri yetiştiren Eğitim Fakültesinde bir araştırma görevlisi neden üzerinde silah bulundurur, akademide birbirinin canına kast edecek kadar iki meslektaş arasında nasıl bir husumet bulunabilir, bunu anlayabilir ve sorunu çözebilirsek, ülkemizde akademiyi ileriye taşıma şansımız olabilir.
Dedim ya, yazımın konusu 21.yüzyılın en önemli gündem maddesi doğal kaynaklarımızın yönetimi olacaktı, gündem değişti. 
Acımız büyük, yastayız…
Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kalanlara sabır diliyorum. 
Prof.Dr.Alper Çabuk
Anadolu Üniversitesi
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi