Yönetime tanınan makul süre bitiyor

Bütün bunların ötesinde "Dilencilik yapmayacağız" diyen Osman Taş yönetiminin halkın karşısına kumbara çıkartıp para toplayacağını öğrenince iyice şaşırdık.

24 Temmuz 2019 08:22
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Osman Taş yönetimiyle birlikte yeni sezona moralli girdi. Hem yöneticilerin mantıklı açıklamaları, hem de "Dilencilik yapmayacağız" söylemi taraftarın yüreğine su serpmişti. Ancak gelinen noktada taraftarın eskisi kadar moralli olduğunu söyleyemeyiz. Elbette bir zamanlar paraları har vurup harman savuran yöneticilerimizin kabahati çok büyük. Ancak kulübe 6 puanlık ceza gelmesi, yeni yönetimin de kabahati gibi görülüyor. Bütün bunların ötesinde "Dilencilik yapmayacağız" diyen Osman Taş yönetiminin halkın karşısına kumbara çıkartıp para toplayacağını öğrenince iyice şaşırdık. Anlaşıldığı kadarıyla Sayın Osman Taş'ın aklı halen Almanya'da kalmış. Onun muhtemelen "Alt tarafı 100 liracık" dediği paraları halkın vermesi hiç kolay değil. "Eskişehir'de 800 bin kişi yaşıyor; her biri 100 lira atsa" diye bir mantık, ancak Nasreddin Hoca fıkralarında olur. Taraftarın ve gazetecilerin yeni kurulan yönetime süre tanıması gerekir. Zira her yeni yönetimin bir acemilik dönemi olur. Ancak Osman Taş yönetimi 'Makul bir süredir' yönetimin başında. Dolayısıyla yönetime tanınan makul sürenin de sonuna geldiğimizi hatırlatmak isterim. Şimdilik susuyoruz. Ancak çok uzun bir süre de suskunluğumuzu devam ettirmeyiz.

Siyaset nezaketi ezmemiş

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş ve Yönetim Kurulu arkadaşları, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret ederek başarılar diledi. Türkiye genelinde CHP ve İYİ Parti pek çok yerde işbirliği yaptı. Ancak Odunpazarı ittifak kurulan bölgelerden değildi. Dolayısıyla İYİ Parti ve Kazım Kurt daha düne kadar siyasi rakiptiler. Her ne kadar Kazım Kurt rahat bir seçim zaferi kazansa da, eğer kaybetseydi bu; MHP – AK Parti ittifakına karşı İYİ Parti'den destek alamadığı için olacaktı. İşin özeti birileri çıkıp da, "İYİ Parti ve Kazım Kurt'un arası açık" derse, bunu doğal karşılarız. Fakat görülüyor ki siyasi rekabet, siyasi nezaketi gölgelememiş. Kazım Kurt'un çok başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Mehmet Ektaş, Kurt'un yeni döneminde de önemli atılımlar gerçekleştireceğine inandığını ifade etmiş. Kazım Kurt da misafirlerini hürmetle ağırlıyarak, kendilerine teşekkür etmiş. Odunpazarı'nda herkesin eşit olduğunu belirterek, bir anlamda bu döneminde de partizanlık yapmayacağını taahhüt etmiş. Hem Kazım Kurt'u hem de Mehmet Ektaş'ı tebrik ederiz.

Ülkü Ocaklarında yeni dönem

Bir önceki dönemde Yunusemre Ülkü Ocakları Başkanı olarak tanıdığımız Kazım Aksoy, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi. Kısa süredir Ülkü Ocakları İl Başkanı olan Aksoy başkan sıfatıyla – Bildiğim kadarıyla – ilk kez bir basın toplantısı düzenledi. Ülkü Ocakları olarak basın hürriyetine âzami önemi verdiklerini ifade eden Kazım Aksoy, basını 'Mazlumların sesi' olarak tanımladı. Öncelikle kendisine teşekkür ederiz. Basın 'Mazlumların sesi' midir yoksa 'İktidarın borazanı' mıdır burasını tartışmayacağım. Yalnız hayatımda basının bu kadar itibardan düştüğü bir dönemi görmediğimi de belirteyim. Ülkü Ocakları olarak üzerlerine yapıştırılan olumsuz algıyı kırmak için çok mücadele ettiklerini belirten Aksoy, "Ne olduğumuzu değil, ne olmadığımızı anlatmaya çalışıyoruz" dedi. Yeni Genel Başkanları Sinan Ateş yönetiminde basınla ilişkilerini geliştirme çalışacaklarını belirten Kazım Aksoy'a başarılar dileriz. Türkiye'nin en önemli gençlik teşkilatlarından biri olan Ülkü Ocakları, eğer ki üstlerine isnat edilen ithamlardan kurtulmak istiyorsa, gerçekten de basınla iyi ilişkiler kurmalı. Yeni Ülkü Ocakları yönetimini tebrik ederiz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gerenimo 26 Temmuz 2019 20:18

siz bence sadece siyaset yazsanız nasıl olur

0 0 Cevap Yaz
Volkan Çetin 25 Temmuz 2019 08:07

Yeni yönetimin -6 puanla alakası var. Eskişehir'den bir kalemin yazdığına bak. Kocaeli'de yaşayan bir Eskişehir'li ve eskişehirspor aşığı olarak yeni yönetimi beğeniyor ve destekliyorum. Bu şekilde yorumlarda bulunanların eski yönetim savunucuları olduklarını ve onların hatalarını az göstermek için yeni yönetime çamur attıklarını düşünüyorum.

0 1 Cevap Yaz
SERDAR ÇELİK 24 Temmuz 2019 18:11

180 MİLYONU OLAN BİRİSİ YİNE GELİP BAŞKAN ADAYI OLMAZDI HERKES GÖRECEKKİ OSMAN TAŞ EFSANE OLACAK VE KULÜBÜN UNUTULMAZ BAŞKANI OLACAK BU TAKIMI BU SENE CIKARTIP SENEYE AVRUPADA OYNATACAK

0 0 Cevap Yaz
emre 24 Temmuz 2019 16:27

makul süreden kastınız 3 ay mı ? bu süre kime göre neye göre makul? Ayrıca kongrede Osman Başkandan başka aday vardı da Osman Taş mı önüne geçti? Önce iğneyi kendinize batırın sonra çuvaldızı yönetime batırırsınız. Bu güne kadar loca satışı gerçekleşmedi şehrin üzerinde ölü toprağı var bunu dağıtmak şehri harekete geçirmek için kaç yazı kaleme aldınız bütün yerel basın bu süreçte sınıfta kaldı. O yüzden yazarken önce kendinizi eleştirin .

1 1 Cevap Yaz
furemen 24 Temmuz 2019 16:20

Yazar doğru söylüyor.İşimize gelmeyen yazılara hemen tetikçilik suçlaması yapmayalım.Taraftar olumlu bir şeyler görmek istiyor.Sadece ama sadece Sisoko,Emre,Milinkoviç de dahil olarak kamplar adam akıllı yapılsaydı o bile başarıydı.İyi niyetli olmak yetmiyor netice görmek istiyor herkes.Transferi açtıramayacaklarını baştan söylediler zaten ki bence çok da gerekli değildi sadece kaleci alabilseydik çok iyi olurdu.Eksi 6 yı da yedik tamam hadi kaza oldu diyelim.Eee sen kadroyu toplayıp kampa da götüremiyorsan bu şehir sana neden güvensin?

1 2 Cevap Yaz
SERDAR ÇELİK 24 Temmuz 2019 15:31

birilerinin maşası olmaktan vaz geçin

2 3 Cevap Yaz
sami yılmaz 24 Temmuz 2019 12:01

-6 cezasında yeni yönetiminde kabahati var . ne demek? o zaman söyle bakalım yeni yönetimin kabahati neymiş? sizin arkanızda birileri var , kasıtlı olarak yönetimi karalıyorsunuz

5 1 Cevap Yaz
tec

yeni yönetimin bir kısmı kaan ay yönetiminde olduğu ve yapılan görüşmelerde haberleri olduğu ve sonradan unutulduğu/üstelenmediği/ciddiye alınmadığı/istenilse de yapılamadığı gibi ihtimaller zincirinden birini yapmış oldukları gerekçesiyle yeni yönetim de suçludur. hatırlarsanız avukat direk kaan ayı hedef gösterdi. osman taş, ya biz işte konuştuk ama bu kadar acele .... dedi. daha doğrusu ne dediğini anlamadım. hele bir söylenti var ki, bilmiyorum gerçek mi, eğer geçen sene -6 yazılsaydı (birkaç puan alınması şartıyla) o zaman bu yönetimin hiç bir halttan haberi olmadığının ispatıdır ki durum vahim. yarın pat bir -6 alma ihtimalimiz de var.

0 2
Ahmet KAHRAMAN 24 Temmuz 2019 10:41

H.Ü. 'ın kulübü bırakmadan önce kulüpte yemek çıkarmak için kapı kapı dolaşıp domates soğan dilenildiğini, transfer yasağını kaldırmadan elindeki tüm futbolcuları gönderip lisans çıkaramayacağı futbolculara milyonlar harcadığını (Önceki yaptıklarını söylemiyorum daha), Kaan AY'ın bir sene idare edip PinTo'yu yeni yönetimin kucağına bıraktığını, ayrıca Semih'i 250.000 TL ödemeyip ADS'a bedavaya verdiklerini (Transfer yasağını bir şekilde kaldırması gibi iyi şeyler de yaptığını biliyoruz tabi) de unutmadık. Ayrıca eski yöneticilerin kulübe hiç yardım etmemesi, Loca dahi almamaları, Federasyondan ekonomik kriz nedeniyle bir kuruş para gelmemesini (Bein Sportun federasyona hak edişlerini ödememesi nedeniyle) de hatırlatırız. Birçok kulübün formasında SPOR TOTO gibi devlet kurumlarının reklamları var. Bizim siyasiler niye bu konularda hiç yardımcı olmuyor? Adamlar yeni projeler üretmek ve kulübe kaynak bulmak için 7/24 çalışıyorlar. Daha iyi yapacak bir yönetim varsa söyler misiniz?

1 4 Cevap Yaz
ess

Halil Ünal - puan getirdi mi ki? Kadroyu kim kurdu? Halil Ünal değil mi? getirdikleri olmasa: milinkoviç, sissoko, emre, jesse, issah, ferhat, hakan (keşke getirmese idi, istisna).. düşün bakalım. kaan ay ve yönetimi de transferi açtırmadı mı? ha transferi açtıran aynı zamanda yönetimi diyorsan eğer pinto konusunda da o yönetimi suçla. yani bugünkü yönetimi. hepsi oradaydı. haberleri mi olmamış? siyasiler, kaan ay akp ile, halil ünal nabi avcı, kazım kurt ile iyiydi. mustafa destici .. stad işleri kısmen de olsa ücretsiz hallediliyordu. eti olmasa da denendi. bu yönetim ne yaptı? ne yapıyor? almanyaya mı gidiyor? hangi siyasi ile köprü kurdular? iş bilmiyorlar daha ki altyapıya kafasına göre adam getirmiş hocaya sormadan.

4 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi