Ahmet Ataç 15 02 2024

Yepyeni bir yolculuk...

Bugünlerde kariyerimde yepyeni bir yolculuğun ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşıyorum.

29 Eylül 2022 08:53
A
a
Sütiş Eskişehir
Bugünlerde kariyerimde yepyeni bir yolculuğun ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşıyorum.
Üniversiteden mezun olup, Eskişehir’de yaşamaya karar vermemin ardından hayat beni bir şekilde bu sektörle buluşturdu.
2018 yılında ESGROUP bünyesinde çalışmaya başladım.
En büyük şanslarımdan bir tanesi bünyemizde bulunan Anadolu Gazetesi’nde muhabir olmaktı. Daha yolun başında hayal etsem ancak bu şekilde hayal edebileceğim ekip arkadaşlarımla yaklaşık 4 buçuk yıldır güzel işlere imza attık.
Yazıişleri Müdürümüz Kaan Özcan’ın teşvikleri, destekleri, öğrettikleri benim için çok değerli. O bana ve ekip arkadaşlarına karşı bir müdür değil dost oldu. Sektörde nadir bulunan, örnek alınacak karakterde canım arkadaşım Kaan, kendine yepyeni, aydınlık bir yol seçti. Kıbrıs’ta öğrenim görecek olan dostuma gazetemize kattıkları için teşekkür ediyor, hayatın ona dilediği tüm güzellikleri getirmesini diliyorum.
Kaan’ın gitmesiyle beraber Anadolu Gazetesi’nin Yazıişleri Müdürlüğüne ben layık görüldüm. Bu görevi bana layık gören başta ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanımız Özgür Demirdaş’a ve 2018’de yollarımızın kesiştiği, mesleği öğrenmemde büyük katkısı olan ESGROUP Genel Koordinatörümüz Ali Baş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görevimin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Şimdi Anadolu Gazetesi ve benim için yepyeni bir dönem başlıyor. Gerek ES TV’deki programlarla, gerekse yaptığım haberler ile Anadolu Gazetesi’ni en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım. Biz Grafikerlerimiz Ali Çalık ve Halide Tırnova, başarılı Spor Muhabirimiz Ahmet Deniz Canoruç ile gazetemiz için elimizden geleni yaparken, Ali Baş ve Kerem Akyıl da köşeleri ile şehrin gündemine yön vermeye devam edecek.
Bu yolculuğumda benimle yürüyerek beni cesaretlendiren kurumdaki arkadaşlarım ve özellikle sahada çalışan meslektaşlarıma, aileme, mesaj atan, arayan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız!
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ertuğrul Algan 30 Eylül 2022 10:43

Yeni göreviniz hayırlı olsun.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi