Ahmet Ataç 15 02 2024

Yepyeni bir korku filmi: Kin

Özellikle Eskişehirlileri ilgilendiren bir oyuncu da kadroda yer alıyor. Eskişehir’in ilk profesyonel karikatüristi, çok sayıda eseri ve ödülü bulunan usta isim Pertev Ertün’ün torunu Derya Oğuz Ertün. Daha önce çeşitli projelerde karşımıza çıkan genç oyuncu bu kez bir sinema filmiyle yeteneğini sergiliyor.

4 Ağustos 2019 10:02
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta köşemde bir korku filmi var. Henüz vizyona girmedi ama merak uyandırıyor. Özellikle son yıllarda Türk yapımı korku filmleriyle daha fazla karşılaşır olduk. Tabi korku filmlerinin izleyici kitlesi de göz ardı edilemez. İşte bu korku filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Filmin adı ‘Kin’ 20 Eylül’de vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Mohsen Rabiei oturuyor. Oyuncu kadrosu ise Hira Koyuncuoğlu, Esila Umut, Elis Sezgin, Buğra Akyüz gibi isimlerden oluşuyor. Özellikle Eskişehirlileri ilgilendiren bir oyuncu da kadroda yer alıyor. Eskişehir’in ilk profesyonel karikatüristi, çok sayıda eseri ve ödülü bulunan usta isim Pertev Ertün’ün torunu Derya Oğuz Ertün. Daha önce çeşitli projelerde karşımıza çıkan genç oyuncu bu kez bir sinema filmiyle yeteneğini sergiliyor.

SÜRPRİZ İLE BAŞLIYOR

Filmin konusu ise şu şekilde: “Film eğlence için yapılan bir sürpriz ile hafta sonları başka bir yöne evrilen bir grup gencin hikâyesini anlatıyor. Üç kız arkadaş hafta sonu eğlenmek için kızlardan birinin ailesine ait otele gider. Erkek arkadaşları programa dâhil değildir. Bu duruma bozulan erkekler kızlar için ürkütücü kendileri için eğlenceli bir plan yaparlar. Erkeklerden biri kız arkadaşına evlenme teklifi edecektir. Fakat hiçbir şey hayal ettikleri gibi gitmez. Yaşadıkları olaylarla da aslında kim olduklarını görürler.”

CİNSİZ FİLM

​ “Türk yapımı korku filmlerinin konusu ne olur?” diye sorsak ilk akla gelen cevap ‘cinler’ olacaktır. Bu filmde dikkat çeken nokta filmin konusu. Karşımıza cinler çıkmıyor. Özellikle benim gibi cinli, perili filmleri sevmiyorsanız size bir alternatif olabilir. Oyuncu kadrosunun genç ve dinamik olması da yine aynı kuşak izleyicinin dikkatini çekecektir. Bizler Eskişehir’in önemli bir değeri olan Pertev Ertün’ün torunu Derya Oğuz Ertün’ün performansını ve filmi merakla bekliyoruz! 20 Eylül’de vizyona girecek olan Kin’in gişesi bol olsun!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi