YANLIŞTAN DÖNMEK

Eskişehirspor’un deplasmanda Mersin İdman Yurdu’nu yenerek üç puan alması, takımın ve taraftarların üzerindeki kara

4 Eylül 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un deplasmanda Mersin İdman Yurdu’nu yenerek üç puan alması, takımın ve taraftarların üzerindeki kara bulutları dağıtmaya yetti. Sezon başında ve hazırlık döneminde yapılması gereken transferler, transferin son günlerinde yapılması yanlıştan dönülmesi anlamı taşıyor niteliğinde gibiydi. Yapılan nokta transferler takıma ciddi şekilde katkı sağlayacaktır.
Eskişehirspor’un oyuncu kalitesinde hiçbir sorun yok. Sorun bu kaliteyi iyi etüt etmekten geçiyor. Mersin İ.Y.maçında alınan galibiyet bu etüdün geçte olsa iyi yapıldığın göstergesi gibiydi. Eskişehirspor teknik heyeti bunu başardığında sonuç alma konusunda bir sıkıntı yaşamaz. Takımda sorun çözmesi gerekenler, sorun çıkartıp gündem yaratmasınlar yeter.
Sayın Ersun Yanal’ı uyarıyorum, bir dizi yasaklarla takımı yönetmeye kalkarsanız elinizde patlar. Bu güne kadar yaptığın yanlışlardan dön. Takımla taraftar arasına duvar örme, takımı şehirden uzaklaştıracak hamlelerden uzak dur. En önemlisi bu bağlantıları sağlayacak yerel basınla olan ilişkilerini gözden geçir. İnandırıcılığını kaybetmeden, futbolun saç ayakları dediğimiz, yönetim, taraftar, basın kulüp arasındaki ahengi iyi sağlamak ve bir araya getirmek gerekir. Bu unsurları dikkate almazsan seni de kimse dikkate almaz. İnşallah alınan Mersin İ.Y Spor galibiyeti herkesin bir kez daha düşünmesine vesile olur. Yapılan yanlışlardan dönülür.
Çünkü söz konusu Eskişehirspor ise gerisi teferruattır. Transferin son günlerinde alınan Necati Ateş ve Jerry Akaminko’nun takıma daha fazla güç katacağı açıktır. Taraftarlar Gençlerbirliği maçını sabırsızlıkla bekliyor. Bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz. Bakalım nelerin değiştiğini nelerin değişmediğini hep beraber göreceğiz.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi