Yaban hayvanlarını unutmadılar!

Kış felaket geçiyor… Eski zaman kışları gibi, donuyoruz. İnsanlar sıcak evlerinde oturuyor, kışın tadını çıkarıyor.Ya hayvanlar!

20 Ocak 2019 11:15
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kış felaket geçiyor… Eski zaman kışları gibi, donuyoruz. İnsanlar sıcak evlerinde oturuyor, kışın tadını çıkarıyor.Ya hayvanlar! Şehirde yaşayan hayvanlar için sürekli duyuru yapılıyor. Sokağa yiyecek koyun, hayvanlar aç kalmasın deniyor… Doğada yaşayan hayvanlar ne yapacak?
Kırka’da güzel bir örnek var. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri koruma kontrol çalışmaları sırasında Kırka  kırsalında ve yol kenarlarında saman balyası, buğday kırması ile yemleme çalışmaları yapmış. Kırka Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Akın Sevim de kendilerine destek vermiş. Seviyoruz sizleri, tebrikler!

Sahte hesaplara dikkat!

Sosyal medyayı çok seviyoruz… Seviyoruz sevmesine de kimi zaman da baş belası oluyor. Hele de ortaya sahte hesaplar çıkarsa! Eskişehir Valiliği, son dönemde sosyal medya üzerinde Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve valilik adına açılan sahte hesaplar sebebiyle bir açıklama yayınladı. Açıklamada şöyle denildi: -Son zamanlarda sosyal medya ortamında gerek valiliğimiz gerekse Valimiz Sayın Özdemir Çakacak adına sahte hesaplar açılarak kamuoyunu yanıltıcı, gerçeğe aykırı paylaşımlarda bulunulduğu müşahade edilmiştir. Bunlar hakkında gerekli işlemler yapılmakla birlikte aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Valiliğimize ait Facebook hesabı www.facebook.com/eskisehirvaliligi, Twitter hesabı ise https://twitter.com/eskvaliligi olup; Valimiz Sayın Özdemir Çakacak’a ait Facebook hesabı www.facebook.com/ OzdemirCakacak, Twitter hesabı https:// twitter.com/ozdemircakacak’tır. Valiliğimize ve sayın valimize ait Instagram hesabı bulunmamaktadır. Valimiz Sayın Özdemir Çakacak ve valiliğimiz adına bu hesapların dışında yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çakacak'tan öğretmenlere!

Vali Özdemir Çakacak, yarı yıl tatili nedeniyle karne dağıtım törenine katıldı öğrencilere karnelerini verdi. Hediye sundu ve nasihatlerde bulundu. Çakacak’ın öğretmenlere de tavsiyesi vardı. Onlara teşekkür etti… Çakacacak’ın öğretmenlerle ilgili sözleri gerçekten önemliydi:  “Sizlere, emekleriniz ve çabalarınız için teşekkür etmek istiyorum. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerli, çok kıymetli. Bizler, bulunduğumuz yerleri ve makamları öğretmenlerimize borçluyuz. Öğretmen 
bizim kültürümüzde, bizim dinimizde çok değerlidir. Bizim kültürümüzde öğreten kişinin eli öpülür. Anne, baba ve öğretmen bizler için çok değerlidir. Sizler çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz, geliştiriyorsunuz, geleceğe hazırlıyorsunuz. Sizler çocuklarımızı geleceğe ne kadar donanımlı hazırlarsanız ülkemizin geleceği de o kadar parlak olacaktır.”
…/…
Öğretmenlerimizin özellikle genç öğretmenlerimizin bu bilinçle görevlerini yapmalarını diliyorum.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi