VERİMLİ PAS

Futbol performansa dayalı bir oyundur. Bir hafta önce iyi performans sergileyerek kazandığınız maçın, bir sonraki maça sadece moral

6 Kasım 2013 19:06
A
a
Sütiş Eskişehir
Futbol performansa dayalı bir oyundur. Bir hafta önce iyi performans sergileyerek kazandığınız maçın, bir sonraki maça sadece moral ve özgüven açısından katkısı olur. Eskişehirspor futbol takımı bir hafta iyi oynayınca, bir sonraki maçı da çantada keklik olarak görüyor. Bu mantalite ile hareket edildiği sürece hedefi yakalamakta o derece zorlaşıyor.
Rize spor maçında ilk yarı iyi mücadele, ikinci yarı iyi mücadele iyi oyun harika skor elde edildi. Taraftar Stat’ı bayram yerine çevirdi. Umutlar yeşerdi, dev uyandı takımı yalnız bırakmak olmazdı. Bize bu atmosferi yaşatan takımlarını Ankara’da yalnız bırakmak hiç olmazdı. Ankara’ya akın vardı. Taraftar takımlarını yalnız bırakmadı, ancak Eskişehir spor takımı oynadığı oyunla taraftarını yalnız bıraktı.
 
İstatistiklere baktığımızda Eskişehir spor’un ezici bir üstünlüğü var. Skor olarak rakip takım net kazanmış. Burada çıkarmamız gereken ders ne yaparsan yap, verimli yap ki yaptığın iş sana katkı sağlasın. Kullandığımız olumlu pas rakibin üç dört katı. Rakip iki gol atmış sen pozisyon bulamamışsın, demek ki pasları amacına uygun kullanmamışsın.
 
Pasın amacı nedir? 1.Attığın pas takımına mesafe kat ettirecek, takımın öne çıkmasını sağlayacak. 2. Kullandığın pas rakipten adam eksiltecek ki rakibi az adamla yakalamanı sağlayacak. 3. En önemlisi dikine paslarla rakibi zorda bırakacaksın, sonuç alacak paslar vereceksin ki pas amacına ulaşsın. Eskişehir spor ne yaptı. Yan pas, geriye pas kendi sahanda oynadın durdun. Sonuç alan Gençlerbirliği spor takımının ekmeğine yağ sürdün.
 
Eskişehirspor futbol takımı Pazartesi günü tanınmayacak kadar kötü oynadı. Hak ettikleri bir mağlubiyet aldılar. Bu mağlubiyetten belirli dersler çıkartırlarsa, ileride takıma ciddi katkılar sağlayabilir. Bunlar telafisi olan maçlardır. Bu maç için tek üzülecek tarafın Tribündeki taraftarın coşkusuna sahadaki takımın aynı coşkuyla karılık vermemesiydi.
 
Sonuç Eskişehir spor oynadığı oyunla mağlup olmuştur. Taraftar maçtan önce ve maç sonrası verdikleri destekle galip gelmiştir.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi