Venüs İkizler'de zekanın etkisi ile aşık ediyor

Venüs, kalbin gezegenidir, ancak İkizler’de iken akıl ile hareket etmeyi sever. İlişkilerimizde iletişimsel ve entelektüel talepler yaratır. Venüs İkizlerde iken ; bir kişinin kalbine giden en hızlı yol zekadan geçer.

8 Haziran 2019 09:54
A
a
Sütiş Eskişehir
Venüs, kalbin gezegenidir, ancak İkizler’de iken akıl ile hareket etmeyi sever. İlişkilerimizde iletişimsel ve entelektüel talepler yaratır. Venüs İkizlerde iken ; bir kişinin kalbine giden en hızlı yol zekadan geçer. Venüs İkizlerden geçerken aşk, daha açık ve serebral ( beyinle ilgili) bir ton alır. Derin tutkularla ya da yoğun fiziksel çekim merkezleriyle bağlantı kurmak yerine, zihinlerimizi heyecanlandıran aşklar ararız. Uzun konuşmalarla ve eğlenceli yazışmalarla iletişim kurmak bizi daha fazla öğrenmeye teşvik edecektir. Yalnız olanlar için, yeni birini tanımak ve kendi hayatınıza ait hikayeleri paylaşmak için harika bir zaman. Ve ilişkileri olanlar için, İkizler’deki Venüs uzun süredir çiftlerin birbirleriyle ilgili yepyeni şeyler öğrenmelerine ve heyecanlarını yeniden kazanmalarına yardımcı olabilir.

*İkizler meraklı kalmak için çeşitliliğe ihtiyaç duyar, bu nedenle enerji eksikliği yaşayanlar bu transit geçişine dayanamayabilir. İlişkiler bilgi paylaşımı olmadığı için bitebilir.

*Neyi sevip neyi sevmediğimizle ilgili kendi koyduğumuz kuralları bir kenara koyarsak, kendimizi yeni deneyimlere ve mutluluk seviyelerine açabiliriz. Finansal açıdan, İkizler’deki Venüs, zihninizi zenginleştirecek ve ruhunuzu canlandıracak şeyler aramak adına kitap, oyun ya da komedi gösterisine bilet almak gibi şeyler için para harcamaya teşvik eder. İkizler’de Venüs’ün anahtarı şudur: Çeşitli tatlar deneyimlemek, yeni fikirler keşfetmek ve hayatın ve sevginin heyecan verici olduğunun farkına varmakla ilgilidir.
Eğer İkizler’de Venüs ile doğmuşsanız ; İkizler’de Venüs ile doğan insanlar sosyal kelebeklerdir. Heyecan verici bir durumdan diğerine uçmayı seven, deneyimleme ve keşfetme merakı ile diğer insanlardan ayrılan bir enerjileri vardır. Aşka gelince, aklın birinci, kalbin ikinci olur. Yeni birisini tanımaya başladığında Tutkulu bir aşk ilişkisine atlamak yerine önce kim olduğunu öğrenmek için zaman harcamak istersiniz.
Bir taahhütte bulunmadan önce bu ilişkinin zamanınıza ve enerjinize değeceğine emin olmak için seçeneklerinizi ağır bir şekilde tartarsınız. İyimser, esprili ve hayatı seven insanlar olur Venüs İkizler kişileri. İkizler’de Venüs ile doğan insanlar genellikle kendilerini iki taraf hisseder - dünyanın gördüğü aydınlık ve kimsenin görmediği karanlık tarafları vardır. İkizler Özelliklerinde Venüs: Açık fikirli , şakacı, konuşkan, Sosyal, araştırmacı, farklı , iyimser Akıl ile duyguları harmanladığınız harika bir ay geçirmeniz dileğiyle..
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi