Venüs balık burcunda

Venüs balık burcunda yücelimdedir. Venüs Balık’tayken, aşk sihire dönüşür.

27 Mart 2019 08:50
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İlişkilerimiz spot ışığı altındadır ve fiziksel sınırlamaların ötesine geçen manevi bir enerji ile sarmalanabiliriz.Bu süre zarfında “Gerçeğin özü gözle görülmez” diyen Küçük Prens’in sözünü dinleyip gerçeğin özünü görmek için derinlere dalacağız. Anlamaya çalışacağız. Hislerimiz ön planda, sezgiler ayyuka çıkmış olacaktır. Ruh eşimizi,bizi tamamlayan o erkeği/kadını bulmak isteyeceğiz. Dışımızı değil içimizi, bizi biz yapan far klılıkları,kusurları,zekamızı,fikrimizi sevsin isteyeceğiz. Şanslıyız çünkü Venüs ve Balık, evrenin rüya çifti gibidir ve enerjileri aşk hayatımızı bu manevi ışık niteliğinde aydınlatacaktır.

Havadaki Aşk Kokusu

Hepimiz sevilmek, doğru insana aşık olmak ve sonsuza dek birlikte yaşamak isteriz. Fakat aşk tanrısı her zaman öyle kolayca ortaya çıkmaz. Ama şimdi, her şey değişecek. Aşk gezegeni Balık burcunda iken partnerinizle daha derin bir düzeyde bağlantı kuracaksınız. Partneriniz henüz hayatınıza gelmemiş dahi olsa siz onu tanımlamaya,nasıl birisi olması gerektiği hakkında düşünmeye başlarsınız. Havadaki Aşk kokusu sizi yalnızca bir kişiye duyulan aşkın içine atmaz. Burada hayata,evrene,var oluşa,yaratıcıya duyulan aşk duygusu da yüksek olacaktır. Zira insan her aradığı kişide önce kendisini görmek ister. Kendi tanımlarını izlemek ister o kişide. Yani insan kendisini arar. Kendisine yakın birisini bulduğunda büyülenir. Kaybeder gibi olduğunda ise düşüşe geçer. Halbuki insan en çok kendisine “Aşk’tır.” Venüs Balık burcunda her ne kadar ikili ilişkileri başlatan, kalbimizi kelebeklendiren bir etkide olsa da Önce “kendini sev” felsefesini unutmamamız gerektiğini vurguluyor. Bu bir Narsistlik değildir. Var oluşuna teşekkür etmektir kendine aşkını ilan etmek.

Biraz İdealizm

Fakat ; Pembe gözlüklerimizi takıp kafamızı bulutların içine sokmak zararlı olabilir Venüs Balık burcunda iken.Karşımızdaki kişide olan her türlü kusuru göz ardı edebiliriz. Aşka aşık bir enerji hakim olduğu için bizi mutlu eden özellikleri abartıp, kusurları görmezden gelmek ,ilerleyen süreçte bizleri üzebilir. Her zaman pembe gözlüklerle gezemeyiz. Elbette realist bakmamız gereken zaman gelip çatacaktır. İlk görüşte aşk nedir ? Sadece bir görüntü ya da fikir ve de bir yanılsamaya aşık olmaktır. Mantık aranmaz, neden diye sorulmaz. Aşk gelmiştir ve olmuştur. Balıklardaki Venüs, aşkın bu aldatıcı etkisini güçlendirecek. Gerçekliğimizi korumaya çalışmalıyız. Kendimizi tamamı ile teslim etmemeliyiz bu yoğun enerjiye. Pembe gözlükleri atıp İdealist gözlüklerinizle gelen adayları gözlemlemek ve eleştirmek her zaman doğrudur diyemeyiz çünkü bu defa da o kişilerde her kusuru fark edip karakterlerinde birçok şeyi değiştirmeye çalıştığımızda,o ilişki zehirli hale gelmeye meyillidir. Olduğu gibi güzel olan, size hitap edeni bulmalısınız. Kimse büsbütün değişmez bunu unutmayınız. Değiştirmeye çalışmak karşınızdaki kişinin bütün bir yaşamını silmeye çalışmaktır ki bu mümkün değil. Kişi kendisi gönülden isterse değişir ancak. Her insan eşsizdir ve kusurludur. Saf ve doğal olan bir ilişkide, birbirimizin kusurlarını kabul etmemiz ve sağlıklı bir ilişki geliştirmemize yardımcı olmamız gerekiyor. İlişkiyi kontrol etmekten vazgeçmeye çalışmalıyız, daha ziyade bazı ortak zeminlerde buluşmalı ve oradan büyümeliyiz. Aşkımız, en saf haliyle karşılıklı olarak deneyimlenmeli. Amaç Sizi baştan zehirlemeye meyilli olan ile ufak tefek kusurları ile güzel olanı birbirinden ayırmayı öğrenmektir.

Hayallerinin peşinden git

Hayallerinizi paraya çevirmek istiyorsanız Balık’taki Venüs, mali durumunuz için iyi olabilir. İsterseniz, hayal gücünüzü işinize,mesleğinize dahil edebilirsiniz ve bu durum üzerinden para kazanabilirsiniz. Biz bazı şeyleri içsel ve hissel olarak biliriz ama aynı İlkokulda ki gibi parmak kaldırmaya çekiniriz. Belki de senin yıllardır sakladığın, içinde tuttuğun o fikir hayata geçse bir mucizeyi canlandıracak. Hadi harekete geç, Venüs seni destekliyor. Paradan çok içsel tatmin ve aşkla başarmak önemlidir. Aşk ile yap her ne yapıyorsan.

Yardım Eli Uzat

Neyse ki, Balık’ın sınırsız özelliği sizi güçlü bir empat yapacaktır. Diğer insanların ıstırabını anlayabilirsin, ve böylece yardım eli uzatmak için kendi hayatından yola çıkarak iyileştiren biri olabilirsin. Empati kurmak önemlidir bu evrede. Tavsiyelerinizi, yaşamlarıyla mücadele eden insanlara verebilirsiniz.

KENDİ İÇSEL DÜNYANIZI YARATACAKSINIZ

Rüya gibi olan Balık’ın içinde bir miktar kaçış vardır. Çok fazla kitap okuyacak veya film izlemeye başlayacaksınız, böylece zihniniz karakterlerin ayakkabılarına girecek. Hayal kurmak ortak bir hobi olacak. Hayaller ve hayal gücü zihninizde harika görüntüler oluşturmak için bir araya gelecek ve sizi yaratıcı yapacak. Öyleyse, kalemini ve kağıdını çıkar ve başyapıtını yazmaya başla. Bu yazma süreci herhangi birinin hayatına gelmesi kadar aşk ile doludur. Balık burcunda ki Venüs, hayaller zamanıdır. “Her şey bir hayal ile başladı.” diye ilerideki zamanlarda başarılarını anlatmak istiyorsan, gıpta ile bakacakları o şahane başarını (bu ilişki,iş,hobi her şey olabilir) insanlara ilham olarak aşıla. Yaşamınız hayallerinizin de ötesinde varolan tüm güzellikleri getirsin size. Sevgiyle kalın.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi