Vali baba sesimizi duysun!

Erol Ayyıldız Eskişehirspor’a destek olunacağı konusunda samimi açıklamalarda bulunmuştu.

22 Mayıs 2021 18:39
A
a
Sütiş Eskişehir
  • Tarih 22 Haziran 2020
 “Ben her şeyden önce futbol oynayan birisiyim. Bizim amacımız en kısa zamanda Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek. Bize bu konuda ne düşüyorsa samimiyetle o yükün altına girer ve gücümüzün son damlasına kadar veririz. Bir futbol sever ve onu oynayan kişi olarak Süper Lig’de Eskişehirspor’un olması önceliklerimizin en başında. O konuda zaten biraz burukluk da vardı. İnşallah bizim zamanımızda Eskişehirspor’u Süper Lig’de ve hatta yurt dışında ülkemizi temsil eden bir durumda görebileceğimize inanıyorum”
  • Bu sözler Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a ait… Vali Erol Ayyıldız Eskişehir’de göreve başlamasının ardından basın mensuplarıyla ilk buluşmasıydı... Meslektaşlarım kendisine zor günler geçiren Eskişehirspor hakkında sorular sordu. Ve Erol Ayyıldız Eskişehirspor’a destek olunacağı konusunda samimi açıklamalarda bulunmuştu.
 
  • Tarih 12 Ağustos 2020…
Vali Erol Ayyıldız, kendisini ziyaret eden Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunmak için kulüp tesislerine gitti.
Ayyıldız bu ziyarette neler demişti hep birlikte hatırlayalım!
“Eskişehirspor, kulübüyle, sporcularıyla ve taraftarıyla Süper Lig’i hak eden bir kulüp. Temennimiz Eskişehirspor’u oralarda görmektir”
 
  • Tarih 22 Mayıs 2021...
Vali Erol Ayyıldız’ın yukarıdaki sözleri hafızalarımızda yerini korurken, tam bu esnada Eskişehirspor’un efsane tarafları bugün Twitter’da “#ValiBABA” etiketiyle paylaşımlarda bulundu.
  • Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri’nin  “Eskişehirsporumuzun artık kaybedecek zamanı olmadığından dolayı bugün 15:00'da #ValiBABA diyerek sayın valimiz Erol AYYILDIZ'ın bu armaya sahip çıkmasını aksi halde şehrin en büyük markasının yok olacağını dile getirelim. Tüm halkımızın ve futbolseverlerin desteğini bekliyoruz” çağrısı gündem oldu…
Saatler içerisinde 20 binlere yakın tweet atıldı. Eskişehir’den ve Türkiye’nin dört bir yanından Eskişehirspor taraftarları çağrıya destek vererek, Vali Erol Ayyıldız’a seslendi. #ValiBABA etiketi kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok konuşulanlar listesine girdi.
Bir futbol sevdalısı Vali Erol Ayyıldız’ın Eskişehirspor’un cefakar taraflarına destek olması bekleniyor…
  • Göreve ilk geldiği günde Eskişehirspor’a destek olacağı konusunda açıklamalarda bulunan Vali Erol Ayyıldız, tarafların bu çağrısına kayıtsız kalmayacaktır… Vali Erol Ayyıldız Eskişehirspor’a yapacağı destekle tarihe ismini altın harflerle yazdıracaktır. Eskişehirspor taraftarı, kulübe bir çivi çakanı asla unutmaz!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Celil akalın 23 Mayıs 2021 00:18

Arkadaşlar belediyelerimiz spor kulüplerine yardım yapamayız deyip duruyorlar. Aslen eskişehirli olan başkanların veremediği desteği eskişehirle alakası olmayan üstelik atanmış birisinden nasıl istiyorsunuz

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi