Utanmayanlar utanmazdır

Yanlış ekonomi politikalarının ülkemizi nereye getirdiği ortada. Son olarak küçük bir yavrumuz, annesinin kendisine karne hediyesi olarak et aldığını söyledi.

23 Ocak 2023 08:41
A
a
Sütiş Eskişehir

Yanlış ekonomi politikalarının ülkemizi nereye getirdiği ortada. Son olarak küçük bir yavrumuz, annesinin kendisine karne hediyesi olarak et aldığını söyledi. Eğer ki bir memlekette et yemek karne hediyesi kapsamına girecek kadar lüks olduysa, o memleketin çivisi çıkmış demektir.

Pek çok kişi bu küçük çocuğun durumunu görünce kendisinden ve yaşananlardan utandı.

Ancak aramızda utanmadan Saray’ın israf düzenini savunanlar da var. Çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayız; o da yeni nesil çocuklarımızın boylarının kısacık kalması. Çocuklarımız cüce gibi kısa yetişiyor çünkü, birtakım müteahhitlerin iştahını bir türlü doyuramıyoruz.

Gerçekten de bu ülkede çocuklar karne hediyesi olarak et istiyorsa ve birileri bundan utanmıyorsa, onlar zaten utanmazdırlar…

 

Hakan Ural konferans veriyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre ve Medya üzerine bir söyleşi düzenlemeye karar vermiş. Kendilerini tebrik ederiz. Bu tip söyleşileri çok değerli bulurum ve fırsat buldukça gitmek isterim. Çünkü farklı fikirleri öğrenmek iyidir. İnsanın ufkunu açar.

Ancak burada garip bir durum var; söz konusu söyleşiyi yapacak olan kişi Hakan Ural’mış… 

Şimdi televizyonlara bakınca kerameti kendinden menkul birtakım kişilerle karşılaşıyoruz. Mesela bir Paris Hilton vardı. Bu kişi ne iş yapar? İnanın bir fikrim yok. Hakan Ural da onun taşra modeli. Uzmanlığı nedir? Hayatı boyunca sırtında taş mı taşımıştır? Hangi üniversiteden mezun olmuştur, Kaç yabancı dil bilmektedir? Doktorası var mıdır? İşte bunları bilemem.

Yalnız iki lafı bir araya getiremediğini ve Saray’ın çok sevdiği bir kişi olduğunu biliyorum.

Şimdi düşünün ki Medya ve Çevre gibi önemli ve iddialı bir konuda konferans düzenliyorsunuz ve konuşmacı olarak Hakan Ural’ı belirliyorsunuz öyle mi?

Şimdi anladınız mı Türkiye neden böyle bir noktaya geldi? Filozofun Nihat Doğan, gazetecinin Hakan Ural, ekonomistin de “Şahsım” olduğu bir memlekette – elbette – iki yakamız bir araya gelmeyecektir.

 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gerçek 24 Ocak 2023 23:21

HABERİN KOSKOCA BİR YALAN OLDUĞUNU NİYE YAZAMIYORSUNUZ DOĞRUSU SİZE HİÇ YAKIŞTIRAMADIM

1 0 Cevap Yaz
Adnan 24 Ocak 2023 08:49

Bende Oğluma karne Hediyesi estram Bileti aldım. malum en pahalı ulaşım Eskişehirde

1 0 Cevap Yaz
gerçek 24 Ocak 2023 01:13

HABERİN KOSKOCA BİR YALAN OLDUĞUNU HEM AİLE HEM DE KASAP İKRAR ETTİ BİZ DUYDUK DEMEKKİ SİZ DUYAMAMIŞSINIZ

1 0 Cevap Yaz
Bülent 23 Ocak 2023 12:34

Hakan Ural’ın ciddi bir eğitimi vardır. Kendisi “orta iki terk” der. Ama kapı gibi ilk okul diploması vardır. Beş sene okula git gel…Boru mu?

6 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi