Üst düzeyde mücadele

9 Kasım 2016 09:16
A
a
Sütiş Eskişehir

            Eskişehirspor olarak, Bu şehri ve bu şehrin insanlarını Mutlu etmek istiyorsanız mutlaka Maçlarınızı kazanmanız gerekir. İşin özü futbol adına ezberleri bozan, sahada rakibe hükmeden ve puan cetvelinde sürekli zirvede olan bir takım olmak zorundadır Eskişehirspor.

         Eskişehirspor un üstlenmiş olduğu Misyon sadece bir maçlık ya da bir sezonluk değil.Eskişehirpor Mazisi başarılarla dolu öncü bir takımdır.Eskişehirsporun Üstlendiği Misyon ilelebet olacaktır ve olmak zorundadır.Çünkü Eskişehirspor Anadolunun marka takımıdır.

            Bir önceki yazımda da dile getirdiğim gibi şimdi de söylüyorum, Tff 1.ligin kendine has bir zorluğu ve bir yapısı var. Tff.1 ligde kazanmak adına en büyük hedefiniz rakibinizden çok daha fazla mücadele etmek zorundasınız. Sadece bireysel yetenekleriniz ve futbolcu kaliteniz maçları kazanmaya yetmez. Bunun için de tümsel olarak düşündüğümüzde, hangi ligde olduğunuzu anlamanız ve bu anlamadan sonra da oyun formatınızı buna göre kurgulamanız gerekir.

           Neticesinde, Bandırmaspor ve Adanademirspor galibiyetlerinin üst düzeyde bir mücadelenin ürünü olduğunu söylemek yanlış bir düşünce olmasa gerek.

           Bu önemli iki galibiyette Emeği geçen Başta Teknik Direktör Alpay Özalan, yardımcıları ve Futbolcuları tebrik ediyorum. Tebrik ediyorum, çünkü Göztepe maçından sonra demorolize olmadıkları için, üst düzeyde mücadele ettikleri için, puan kayıplarında herhangi bir nedenin ardına sığınmadıkları için, en önemlisi de inadına zirve yürüyüşlerine devam ettikleri için.

        Kadro istikrarı kazanımların en önemli mihenk taşıdır. Teknik Direktör Alpay Özalanın Son iki haftadaki kadro istikrarı ve ısrarı kazanılan puanlarda mutlak etkenlerin başında gelmektedir. Bununla beraber bazı futbolcuların üst düzeyde göstermiş oldukları performansın takdire şayan bir durumu göstermektedir. Temennim tüm futbolcularımız öncelikle Olarak Yeni Malatyaspor ve sonrasında da bütün karşılaşmalarda üst düzeyde performans göstermeleridir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi