UMUTLU BEKLEYİŞ

İnsanlar soğuk havalardan sonra pazar günü güneşli ve sıcak havayı görünce, kendilerini piknik havasına soktular. Ev ahalisini alıp, piknik alanlarını

15 Nisan 2014 20:55
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İnsanlar soğuk havalardan sonra pazar günü güneşli ve sıcak havayı görünce, kendilerini piknik havasına soktular. Ev ahalisini alıp, piknik alanlarını doldurdular. Ancak kafalar Eskişehirspor’un karşılaşacağı Trabzon maçındaydı. Kafası maçta olan taraftarın piknikte keyif alma şansı yoktu. Eşlerden çocuklardan iki saat izin alınarak, stadı doldurmasını bildiler.
    Trabzonspor maçının sonucu önemliydi ancak taraftarın merak ettiği, Eskişehirspor’un göstereceği performanstı. Son haftalarda göstermiş olduğu kötü performans taraftarı tedirgin etmişti. Pazar günkü Trabzonspor maçında Eskişehirspor’un oynadığı oyun, yapmış olduğu mücadele ve kazanma arzusu üst düzeydeydi. Uzun zamandan sonra çift santraforla sahaya çıkması, teknik heyetin yanlıştan dönmesi anlamını taşıyordu. Sahaya çıkan oyuncular istedikleri zaman neler yapabileceklerini gösterdiler. Eskişehirspor galip gelememesine rağmen takım için olumlu eleştiriler yapılıyor ve övgüyle bahsediliyorsa sahada gösterdiği mücadele içindir. Bu mücadeleden sonra mağlup olsa dahi aynı övgüleri alacaktı. 2-0 dan sonra 2-2 yi yakalamak kolay değildir. Keşke Ertuğrul hoca maçın sonuna kadar Necati ve Erkan’ı sahada tutsaydı. Bazı beraberlikler; takım ruhu adına, kazanmak adına, takım birlikteliği adına ileriki maçlara umut taşıma adına çok önemlidir. Bu beraberlikle birlikte takımın özgüveninin de yerine geldiğini düşünüyorum. Futbolcuları bireysel olarak değerlendirmeden takım olarak verilen mücadele de eksiklikler olmasına rağmen iyiydi. Bu performans kupa maçı için umutların yeşermesine neden oldu.
    Perşembe günü oynayacağımız kupa maçına umutlarla gidiyoruz. Antalyaspor’un ligdeki durumuna bakmadan, ilk maçta yakaladığı avantajı düşünmeden doksan dakika maçı kazanmak için sportif anlamda yapılması gereken yapılmalıdır. Trabzonspor maçında gösterilen performansı bir tık yukarı taşıyabilirsek kafası karışık Antalyaspor’dan istediğimizi alarak tarih yazabiliriz.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi