UFO gören masum Google!

Serkan Açıkgöz yazdı

11 Mart 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
UFO'lar ve uzaylılar hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Güney Georgia ve Güney Sandwich Adaları'nda yaşayanlar UFO düştüğünü iddia ettiler. Kanıt olarak ise Google'ın uydu görüntüleri öne sürüldü. Secureteam10 isimli Youtube kanalı tarafından konuyla ilgili bir video yayınlandı. Yayınlanan videoda, Antarktika'nın yaklaşık 4150 km uzağında, Güney Georgia ve Güney Sandwich Adaları'na UFO düştüğü iddia edildi. Olayı uzun uzun anlatmaya gerek yok ama sanırım uzaylı arkadaşlarla tanışma vaktimiz geldi de geçiyor bile. Umarım muhterem canlılardır kendileri. :)
 
 
'Mavi Balina'ya dikkat!
 
Mavi Balina adlı oyunun WhatsApp messenger'dan yayıldığı iddia edildi. Bazı ülkelerde yasaklanan Mavi Balina oyunu, WhatsApp üzerinden hızla yayılıyor. Ülkemizde de birçok evladımızı ölüme götüren oyunun talimatlarının Whatsapp, Skype gibi mesajlaşma programları üzerinden geldiğini belirledi. Uzmanlar aileleri bu konuda daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Mavi Balina oyunu, ülkemizde 4 liseli gencin intiharına neden olmuştu.
 
 
WhatsApp'ta 'çıkartma' devri
 
Dünyanın popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir yeniliği daha uygulamasına getirdi. Bundan böyle WhatsApp uygulamasında, birbirinden eğlenceli yeni çıkartmalar gönderebileceğiz. Güle güle emojiler, hoşgeldiniz çıkartmalar.
 
 
Samsung akıllı televizyonları görücüye çıkarttı
 
Teknoloji devi Samsung markası, New York’ta özel bir etkinlikle yeni akıllı televizyon modellerini tanıttı. Samsung 2018 serisinde Ortam Mode/ Ambient Mode, Görünmez İncelikte Bağlantı, Bixby ve Direct Full Array gibi özellikler ile dikkati çekti. Etkinlikte ayrıca amiral gemi QLED TV modellerindeki özelliklerin yanı sıra genişleyen, Premium UHD, UHD ve Ultra Büyük Ekran TV serilerindeki güncellemeler de paylaşıldı.
 
 
Hacker’lar Türkiye’ye saldırdı
 
Siber güvenlik uzmanları, Kuzey Kore’nin Türk finansal sektörüne kapsamlı bir siber saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı. Hidden Cobra ismi ile anılan Kuzey Korel siber suç örgütü, Mart başında finans kuruluşlarımıza sistematik siber saldırılar düzenledi. Siber güvenlik şirketi McAfee, hedef alınan kurumlar arasında kamuya ait bir ticaret ve finans kuruluşunun da yer aldığını bildirdi. Uzmanlar saldırılarda herhangi bir para kaybının yaşanmadığını ancak bunun ileride gerçekleştirilmesi planlanan büyük çaplı bir siber soygun için hazırlık olabileceğine dair uyarıda bulundu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi