Turkcell'den 29 Ekim hediyesi!

Serkan Açıkgöz yazdı

29 Ekim 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Turkcell, Cumhuriyet’in 94. yılı için tüm müşterilerine 29 Ekim günü (bugün) geçerli olmak üzere hediye dakika, sms ve internet hediye ediyor! Turkcell, Cumhuriyet’in 94. yılında, Türkiye için anlamı büyük olan bu günü müşterilerine özel hazırladığı hediyelerle kutluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Turkcell’lilere her türlü kullanımları için geçerli dakika, internet ve SMS hediyesiyle birlikte zengin içerikli dijital servisleri TV+ ve fizy’yi armağan ediyor.
 

iPhone bizi mi izliyor?
Google uzmanı iPhone kullanıcılarını izlenebilirsiniz diye uyarıda bulundu. Belki bu makaleyi okuduktan sonra siz de iPhone telefonlarınızın kamerasına bant yapıştıracaksınız. Google’ın teknoloji uzmanı Felix Krause, iPhone kamerasının telefon sahibini uyarmadan çekim yapabileceğini tespit etti.  Krause, “Kullanıcılar sıkça indirdikleri uygulamalara kameraya erişim izini veriyor. Bu uygulamalar, örneğin mesajlaşma uygulaması veya haber kaynakları kolayca ön ve arka kameraları açıp kullanıcıyı takip ederek fotoğraflarını çekebiliyor veya canlı yayın yapabiliyor” dedi.
 

Artık mesajlar geri alınabilecek
WhatsApp kullanıcısı olarak merakla beklediğimiz atılan mesajın geri alınmasına imkan veren muhteşem özelliği kullanıma sundu. Yaklaşık olarak bir yıldır beklenen mesajı geri alma özelliği sonunda WhatApp'a geldi. Geçtiğimiz aylarda beta sürümünde görülen bu özellik silinen mesajları yalnızca kendi telefonumuzdan kaldırıyordu. Yeni özellik sayesinde artık iletiyi yolladığımız kişilerin telefonundan da sileceğiz.
 

Bizim de "Yaani" amcamız oldu !
Türkiye artık kendi arama motoruna sahip ülkeler arasına giriyor. Turkcell, yerli arama motoru "Yaani"yi kullanıma sunuyor. Turkcell'in düzenlediği Yaani'nin tanıtım etkinliğinde konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, kendi arama motoruna sahip olmanın Türkiye'yi dünyada sayılı ülkeler arasına soktuğunu söyledi. Dünyada gücün kaynağının değiştiği bir dönemden geçildiğini belirten Terzioğlu, "Artık veri en önemli güç. Ülke olarak bu yeni dönemde söz sahibi olmak istiyorsak dijital verilerimizi kendi ülkemizde tutmak ve bunları işleyerek yenilikçi servislere dönüştürmek zorundayız." açıklamasında bulundu. ‘Yani’ vatana ve millete hayırlı olsun.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gghkll 29 Ekim 2017 23:25

Verdikleri hediye internetle internete zorla girdim bir resim bile 5 dk da bakabildim kendi internetimide kullanamıyom o bitene kadar allah razı olsun türkcelden

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi