Truva atı

Murat Özgül yazdı

27 Eylül 2017 09:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Efsaneye göre Akha’lılar tam 9 yıl boyunca Truva kentini kuşatırlar ama bir türlü alamazlar.
Birçok denemeden sonra  komutan Odysseus’un aklına  tahta bir at yapmak gelir. İçine askerlerini yerleştirir. Zekice yapılmış bu at ve hile sayesinde Truva kenti düşürülür.
Konumuza böyle başlamak istedim. Şimdi Truva atı yöntemi çok değişik alanlarda, farklı stratejilerle çok güzel uygulanıyor.
Uluslararası ilişkilerde tavşana kaç, tazıya tut misali aralarında anlaşmazlık olan her ülkeye farklı konuşanlar var. O ülkeye yakın temsilciler gönderiliyor, ağıza bir parmak bal çalınıyor, diğer ülkede de bildiklerini okuyorlar. Size gönderilen Truva Atları koşulların gereğini bir güzel yerine getiriyorlar.
Şirket ve parti sırlarını, çalışma yöntemlerini öğrenmek ve karşı işlemler başlatmak için de kullanılır. İhalelelerde işe yarar. Yöneticileri kafaya almakta kullanılır. Amaca ulaşmak için her yol mubahtır ya?
Eskişehir’imiz de çok özel bir şehirdir. Halkın anlayışı, seçimlerdeki tavır ve davranışları çağdaşlıktan yanadır. Özel yaşama ve hayat tarzına müdahale edilmesinden de hiç hoşlanmaz. Kimse kimseye karışmaz. Beklentiler hep yüksektir.
Sayın Büyükerşen yıllardır Eskişehir halkının bu beklentilerine ve özlemlerine karşılık verdiği için seçilmekte ve alternatifsiz kalmaktadır.
Bundan sonra en dikkat edilmesi gereken husus TRUVA AT’larına karşı uyanık olmak ve dikkatli davranmaktır.
Zafere ulaşıncaya, ya da kale ele geçirilinceye kadar,  Eskişehir’lilerin istek ve dileklerine cevap verecek, sizler gibi yaşayan, davrananlar karşınıza çıkarılabilir. Medyada çok sık yer alıp, yandaş desteği de alabilirler.
Daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Sağlık ve özgürlük elden gitti mi, geri kazanımı imkansız olur. Bu yüzden Truva atlarını iyi tanıyalım, hilelerini çözelim ve geleceğimize sahip çıkalım…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi